15.2 C
București
joi, 22 aprilie

ANL a recepţionat 15 locuinţe pentru specialiștii din sănătate și învățământ în orașul Videle

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, în orașul Videle (jud. Teleorman), 15 locuinţe destinate închirierii, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătăţii și învățământ.

Locuințele (1 garsonieră, 5 apartamente cu 2 camere și 9 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din Șoseaua Giurgiului nr.44, bl. C9, sc. F, pe un regim de înălţime St+P+4E (subsol tehnic+parter+4 etaje), valoarea obiectivului de investiție fiind de 3.770.814,42 lei (inclusiv TVA).

Până în prezent, în județul Teleorman, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, 795 de unități locative în localitățile:

  • Turnu Măgurele (220 de unități locative);
  • Alexandria (336 unități locative);
  • Roşiorii de Vede (198 de unități locative);
  • Zimnicea (11 unități locative);
  • Videle (30 de unități locative).

Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW