20.8 C
București
marți, 18 mai

Apartament de vânzare cu 2 camere în bloc vechi sau nou?

Te gândești să îți cumperi o locuință și nu știi ce să alegi din anunțurile cu apartamente de 2 camere din București? Pentru a găsi varianta potrivită, este bine să te decizi încă de la început cu privire la tipul blocului în care ți-ai dori să stai: ai prefera un bloc vechi, obișnuit, sau mai degrabă un bloc nou, situat într-un complex rezidențial modern?

Află în continuare care sunt motivele pentru care un apartament nou poate reprezenta alegerea ideală pentru tine și familia ta:

Calitatea construcției – bloc nou versus bloc vechi

În afară de blocurile care prezintă grad de risc seismic, majoritatea clădirilor vechi din București sunt considerate sigure, însă este bine să ții cont de un aspect important: blocurile noi sunt proiectate în funcție de cele mai recente studii și standarde de siguranță, astfel încât materialele de construcție și structura să fie cât mai solide.

De asemenea, din punct de vedere al finisajelor, dezvoltatorii imobiliari aleg să folosească materiale de înaltă calitate, pentru un plus de durabilitate. Mutându-te într-un bloc nou eviți situațiile în care după doar câteva luni de la instalarea în noua ta casă este necesar să investești sume de bani adiționale în reparații și îmbunătățiri pentru corectarea unor defecte neluate în calcul.

Spațiul pe care îl ai la dispoziție în apartamentele de 2 camere aflate la vânzare în București

Atunci când cauți apartamente cu 2 camere de vânzare în București, bugetul și zona reprezintă factori importanți de decizie. Totuși, nu uita că esențial este și spațiul pe care îl ai la dispoziție, mai ales dacă te muți împreună cu partenerul de viață sau ai și copii.

O bună compartimentare a apartamentului te va ajuta să te bucuri din plin de spațiul pe care îl ai la dispoziție și să poți amenaja locuința așa cum îți dorești. Ori din această perspectivă, apartamentele noi sunt în general proiectate astfel încât să îți ofere o suprafață utilă cât mai mare și cât mai funcțională.

Tipul de cartier, vecinii și facilitățile din zonă

Înainte de a cumpăra un apartament, îți recomandăm să iei în considerare și tipul de cartier în care te vei muta, pentru că acesta va deveni în curând noua ta casă. Este bine să te orientezi către un loc în care vecinii sunt prietenoși și au o vârstă apropiată de a ta, iar zona îți pune la dispoziție toate elementele necesare unei vieți urbane moderne și comode.

Cartierele noi sunt de obicei adevărate comunități, în care ajungi să te simți rapid ca într-o a doua familie. De asemenea, un complex rezidențial cu apartamente noi în Bucuresti, sector 2, construit cu grijă față de viitorii proprietari oferă acces facil la magazine, locuri de joacă, spații verzi, școli și grădinițe, dar și mijloace de transport în comun.

Personalizarea apartamentului într-un bloc nou față de un bloc vechi

Blocurile noi, în care tu ești primul proprietar al apartamentului, te ajută să te adaptezi mult mai rapid mutării. Imaginează-ți momentul în care îți vezi pentru prima dată apartamentul și totul este imaculat, gata să te primească.

În plus, dezvoltatorii complexelor rezidențiale precum Vivenda Residencias îți dau posibilitatea de a personaliza locuința: îți poți alege ușile, tipul de parchet, vopseaua lavabilă și ceramica din băi, iar apartamentul va purta astfel amprenta stilului tău.

Locurile de parcare în blocuri noi versus locurile disponibile pentru blocurile vechi

Apartamentele vechi nu sunt întotdeauna vândute și cu un loc de parcare aferent, în special dacă fostul proprietar nu a avut mașină, iar în București, locurile de parcare pot reprezenta o adevărată problemă. Așa că este mai bine să rezolvi aceste neajunsuri alegând să te muți într-un bloc nou, care îți pune la dispoziție și varianta de cumpărare a unui loc de parcare supra- sau subteran, odată cu achiziționarea locuinței.

Cântărește bine argumentele înainte de a lua o decizie, astfel încât să te asiguri că apartamentul pe care îl vei cumpăra va fi locuința la care ai visat întotdeauna.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW