marți, 11 august, 2020
31.9 C
București

Apartamente de închiriat în Constanța – cât de greu găsești o locuință

Când vine vorba de apartamente de închiriat în Constanța, mintea zboară imediat la vacanță. Numai că nu toți cei care caută apartamente de închiriat în Constanța sunt turiști. Iar pentru ei este cel mai greu să găsească ce vor.

Cei mai mulți dintre cei care încep să caute apartamente de închiriat în Constanța și nu numai nu știu la ce să se aștepte. Apoi, sunt dezamăgiți de diferiți factori. În Constanța, în cartierele mai bune, prețurile chiriilor sunt pe măsură. Și asta pentru că proprietarii nu știu să profite de avantajele închirierii pe termen lung. Și se bucură de profitul obținut pe sezon.

Unde să cauți apartamente de închiriat în Constanța

Să apelezi la agențiile imobiliare, la anunțurile din publicațiile tipărite sau online, necesită mult timp, alergătură și răbdare. Există însă protaluri de imobiliare care scanează și centralizează toate anunțurile, care verifică informațiile și te scutesc de chin. Totuși, varianta de căutare online este cea mai avantajoasă. Deși există încă mulți proprietari reticenți, de modă veche, care preferă să colaboreze cu agențiile imobiliare, să pună anunțuri în publicațiile locale sau să lipească anunțuri în zone circulate.

Cât ești dispus să dai?

Dacă te numeri printre studenții constănțeni, cu siguranță nu ești dispus să plătești un preț mare pe chirie. Dar, fără un minimum de 200 euro lunar disponibili, poți să-ți iei gândul de la apartamente de închiriat în Constanța pe termen lung. Și asta dacă ne referim la suprafețe mici, în zone mai puțin căutate. În cartierul Tomis 3, spre exemplu, o zonă căutată de studenți, un apartament cu două camere costă cel puțin 350 de euro.

Apartamente de închiriat în Constanța, cu trei camere, intră în categoria de lux. Căci și cei cu posibilități materiale simt în buzunar suma plătită pe chirie. În Mamaia, prețurile sunt în jur de 600 de euro. În cartierul Tomis Plus, prețurile ajung până la 500 de euro, iar în Faleză Nord, în jur de 550 – 600 de euro.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Incident în apropierea Casei Albe. Trump și-a întrerupt conferința de presă și a fost evacuat

Președintele Donald Trump și-a întrerupt luni întâlnirea cu presa de la Casa Albă, fiind evacuat rapid de...

Statul a cheltuit 5 miliarde lei pentru combaterea pandemiei până la 1 iulie

Curtea de Conturi a înaintat Parlamentului un raport special privind gestionarea resurselor publice în perioada stării de...

Numărul de noi persoane infectate cu Sars Cov-2 rămâne constant

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.215 de...