ASBIS aduce în România ReVolt A5 de la Prestigio – soluție wireless de încărcare a dispozitivelor

Stația wireless ReVolt A5 de la Prestigio este o soluție optimă pentru încărcarea gadgeturilor, precum cele din gama iPhone, AirPods și Apple Watch. ReVolt A5 face posibilă încărcarea a trei dispozitive simultan, în cel mai sigur mod posibil. Aceasta este proiectată special pentru persoanele active, care vor să rămână întotdeauna conectate.

ReVolt A5 poate încărca simultan trei dispozitive, de exemplu, un iPhone, căștile AirPods și un Apple Watch, prin intermediul unui încărcător încorporat. Acest dispozitiv este util, mai ales pentru persoanele care nu au acces la o sursă de încărcare pe timpul zilei și care pot face acest lucru doar noaptea. ReVolt A5 reușește să încarce gadgeturile care au rămas fără baterie în cel mai ușor mod posibil, prin simpla așezare a dispozitivelor pe suprafața de încărcare.

În cutia încărcătorului se găsește și un adaptor de alimentare Quick Charge 18W, care oferă puterea necesară de a încărca cele trei dispozitive simultan. ReVolt A5 este echipat și cu indicatoare LED, care afișează nivelul de încărcare al fiecărui dispozitiv în parte.

Un alt avantaj al stației ReVolt A5 este protecția fiabilă a gadgeturilor împotriva supratensiunilor neașteptate de energie. Dispozitivul are un sistem de protecție multifuncțional, care permite încărcarea lor în condiții de siguranță, în conformitate cu standardele internaționale.

Acest dispozitiv nu ocupă prea mult spațiu pe birou sau în bagaje. Înainte, pentru a încărca simultan trei dispozitive, erau necesare trei cabluri dedicate, însă acum, ReVolt A5 încarcă wireless. În plus, încape într-o geantă mică.

Dispozitivul de încărcare 3-în-1 este foarte practic, cu un design minimalist și o carcasă ultra-subțire din aluminiu și sticlă securizată. ReVolt A5 este un încărcător portabil, perfect atât pentru munca de acasă, în contextul actual, cât și pentru birou.

ReVolt A5 este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate.

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri, de peste 15 ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA, care are centre de producție, proiectare și tehnice în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CIS, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW