Atac armat la Miami. 2 morți și cel puțin 20 de răniți

Două persoane au fost ucise și cel puțin 20 au fost rănite duminică într-o zonă comercială din apropiere de Miami Gardens (Florida). Martori oculari, citați de France Presse, au relatat că trei bărbați înarmați au coborât dintr-un automobil și au deschis focul fără discernământ asupra unei mulțimi de spectatori ce așteptau să participe la la un eveniment programat la locul respectiv. Atacul a fost scurt, după care agresorii s-au îmbarcat în automobil și au dispărut. Primii 20 de răniți au fost transportați la spital, unii fiind în stare gravă. Din păcate, două persoane nu au supraviețuit. Poliția a lansat un apel la martori, în efortul de a obține date necesare identificării și localizării agresorilor.
Corespondenții agențiilor de presă, referindu-se la acest nou atac cu arme de foc de la Miami, merg până la a concluziona că Statele Unite se confruntă cu un val de atacuri în masă cu arme de foc, menținând vie în discuție problema controlului asupra armelor de foc la care au acces civilii în America. Reamintim că, în ultimele luni, au avut loc, între altele, un atac la un centru FedEx din Indianopolis, un altul într-un imobil cu birouri în California, altul la un magazin comercial din Colorado, precum și alte câteva la Atlanta. Miercurea trecută, un angajat al unei întreprinderi de transport public din San Jose (California) a ucis opt persoane înainte de a se sinucide.
„Ajunge!”, a spus recent președintele Joe Biden, solicitând din nou Congresului american „să acționeze imediat și să țină cont de voința americanilor (ei înșiși deținători de arme de foc) de a se pune capăt actualei «epidemii» de violenţe cu arme de foc în America”.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

    • Ca la noi la Onesti, unde unul a omorat cu cutitul tot doi nevinovati. interziceti cutitele si automobilele care fac de 100 de ori mai multi morti pe an !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW