Avantajele de a merge la vanatoare

Fiorul, traditia, conexiunea, ca sa nu mai vorbim de joc sunt atatea motive pentru care te duci sa vanezi. La sfarsitul zilei, toti au in mana arme si vaneaza doar pentru distractie. Vanatoarea este atat de exaltanta si exista motive stiintifice pentru care sa te bucuri de ea. Studiile arata toate aspectele benefice ale vanatorii si, din moment ce suntem sensibili la beneficiile naturale, vanatorii se intorc pe camp an de an.

Cateva fapte despre vanatoare

• Vanatoarea este sigura. Este mai probabil sa te ranesti in timp ce joci golf decat in ​​timp ce vanezi.

• Vanatorii au lucrat pentru a salva de la disparitie caprioara cu coada alba, elanul, rata si antilopa americana.

• Vanatorii contribuie cu milioane pe an la programele de conservare a faunei salbatice.

• Vanatorii cheltuiesc milioane in fiecare zi pentru a sprijini in mod direct viata salbatica si agentiile de protectie a vietii salbatice.

• Acordarea autorizatiilor de vanatoare a pasarilor de apa a salvat milioane de arii din habitatul lor.

• Fiind una dintre cele mai sigure activitati, vanatoarea aduce beneficii fizice si emotionale.

Avantajele de a merge la vanatoare

  • Nutritia

Carnea de cerb este mai slaba si contine mai multe vitamine si minerale decat carnea de vita. Vanatoarea salbatica este cea mai ecologica carne de pe planeta. Spre deosebire de animalele de ferma, vanatul este mai activ, are o dieta mai naturala si, prin urmare, produce carne slaba, care este mai bogata in proteine, fier, zinc si (bun pentru tine) acizi grasi Omega-3. De asemenea, este mai scazut in colesterol si grasimi.

  • Exercitiul fizic

Vanatoare necesita exercitii fizice care cresc ritmul cardiac, si la randul sau, face sa te simti mai bine de ansamblu. Da, vanatoarea necesita momente lungi de asteptare, asezat, dar vanatorii sunt departe de a fi lenesi. Pe tot parcursul anului se pregatesc construind si reparand adaposturi, dezvoltand campuri alimentare, imbunatatindu-si abilitatile.

  • Stare de bine emotionala

Vanatoarea iti cere sa mergi unde sunt animalele. Si acolo unde sunt animalele salbatice, oamenii sunt absenti. Trebuie sa te aventurezi cu armele in mana in paduri, campuri, mlastini, munti si vai pentru a gasi vanatul, departe de case, cladiri, drumuri si echipamente electronice. Una dintre cele mai mari recompense ale vanatorii este beneficiul mental de a petrece timp in aer liber.

  • Rabdare

Vanatoarea poate dura zile sau chiar saptamani de asteptare. Iti cere sa ramai asezat si tacut cu arma in mana, sa fii vigilent. Daca nu ai rabdare sau nu o dezvolti, nu vei obtine niciodata o vanatoare de succes.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW