Avison Young deschide două birouri noi în Cehia și Bulgaria

David Canta, care conduce Avison Young România din 2017, va coordona deschiderea biroului de la Praga

Avison Young anunță extinderea pe noi piețe în Europa, prin deschiderea a două noi birouri în Cehia şi Bulgaria, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din Europa Centrală și de Est. Ambele birouri vor activa sub brandul Avison Young și vor furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali.

Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Suntem deosebit de entuziasmați de Europa Centrală și de Est, o regiune dinamică, unde oportunitățile de investiții sunt numeroase și unde sectorul tehnologiei este în plină dezvoltare,” a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Avison Young construiește pe amprenta existentă în Europa Centrală și de Est, unde compania are operațiuni deja în Ungaria, Polonia și România.

Echipa din Cehia va fi condusă de Ryan Wray, un profesionist cu o vastă experiență în tranzacții de investiții și proiecte complexe de evaluări. Acesta va lucra în strânsă colaborare cu David Canta, managing director al Avison Young România, și cu o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență pe piețele din Cehia și Slovacia. Echipa va consilia chiriașii și proprietarii în tranzacții de închiriere birouri și spații logistice, tranzacții de investiții, evaluări, property management, cercetare de piață și consultanță.

David Canta

Acum patru ani, eram primul birou Avison Young în Europa Centrală și de Est, ulterior s-a deschis Polonia, Ungaria și acum Cehia și Bulgaria. Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi întreaga regiune într-un timp foarte scurt, avand in vedere resursele angrenate și recrutările de mare calibru pe care am reușit să le facem”, a declarat David Canta, managing director Avison Young România.

“Pe lângă echipa foarte puternică pe care am recrutat-o la Praga, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică și Andrei Voica, din Colliers, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri.”, a adăugat David Canta.

Această extindere vine după cea mai recentă afiliere strategică a companiei cu firma locală de asset management Limehouse, care oferă acum servicii de consultanță în Ungaria sub brandul Avison Young.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW