13.5 C
București
vineri, 23 aprilie

Bijuterii pentru fiecare anotimp

Cine ar spune că așa pot sta lucrurile? Acum se dovedește că poți să porți anumite bijuterii în funcție de anotimp, iar asta s-ar traduce în bijuterii sezoniere.

Desigur, în mod firesc, aspectul tău de vară nu are nicio legătură cu cel al iernii. Așa că cele mai importante accesorii, precum bijuteriile, trebuie să se adapteze diferitelor stiluri pe care le vei avea în fiecare anotimp: primăvară, vară, toamnă și iarnă. Acest lucru presupune purtarea de diferite bijuterii care, adaptându-se personalității fiecăruia, însoțesc un anumit moment sezonier.

Primăvara este poate anotimpul care cere cea mai bună imagine pe care o putem oferi despre noi înșine. Așa că, brățarile devin omniprezente și nu ai cum să excluzi acest tip de bijuterie. De asemenea, degetele mâinilor pot fi accesorizate cu inele largi și colorate, iar o pereche de cercei mijlocii sau mari, cu pietre colorate va fi elementul surpriză care va completa setul.

Vara este momentul ideal pentru a etala bijuteriile, în acest sezon aspectul nostru se îmbunătățește și radiază parcă de energie și viață, făcând ca bijuteriile pe care alegem să le purtăm să fie mai vizibile ca niciodată. În plus, pielea bronzată, de obicei, ajută ca toate bijuteriile să iasă în evidență, sporind strălucirea și reflexiile. Un sfat bun ar fi să purtați bijuterii din aur galben cu pietre multicolore, choker-uri și brățări cu lanțuri fine. Acestea par să fie mereu în tendință, iar la ele pot fi asortate cu inele și cercei din aur, cu tot felul de elemente cu design casual. Toată această „atingere” specială pe care doar aurul ți-o poate oferi te va ajuta să obții imaginea perfectă a unei zile speciale de vară.

În timpul sezonului de toamnă și înapoi la muncă după un concediu binemeritat, în funcție de starea de spirit, putem arăta într-un mod special cu bijuteriile care nu se demodează niciodată. Cerceii în diferite forme și dimensiuni ne conferă acea atingere elegantă și plină de răsfăț, de care avem atâta nevoie, oricare ar fi stilul nostru. O brățară de aur cu verigi largi se va completa perfect, dar fără a uita colierele lungi cu pietre semiprețioase. Pentru mâini, în loc de multe inele fine, putem alege unul sau două inele de format masiv și nu foarte evidente în culoare, ceva discret, care nu este extravagant, dar care atrage privirile celor din jur.

Iarna este anotimpul care ne permite să reflectăm adevărata noastră personalitate în aspectul nostru și în modul cel mai evident. În funcție de felul nostru de a fi, putem alege între tipuri foarte diferite de bijuterii, dar dacă există unul care poate spune multe despre noi înșine acea bijuterie ar trebui să fie întotdeauna ca un ac de rever. Să fie bijuteria care aduce un mesaj pe care vrem să-l transmitem altora, broșe de aur cu motive florale sau animale, o notă muzicală, o insectă sau o inițială. Oricare ar fi alegerea, aleasa ne va da o notă elegantă de distincție și personal. Iarna nu putem uita de perle, coliere, cercei sau inele, elemente de neînlocuit pe care trebuie să le avem întotdeauna în cutia noastră de bijuterii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW