Cabinele de dus walk in apreciate în designul interior

Cabinele de dus de tip walk in au devenit o opțiune foarte populară pentru cei care renovează în baie. Și nu este deloc surprinzător, mai ales că cei mai mulți oameni preferă să facă un duș rapid, decât să stea multe ore în cada de baie, sau nu au suficient spațiu în baie pentru o cadă. Astfel, se justifică de ce regăsim tot mai multe băi amenajate cu cabine duș walk in.

Au devenit o opțiune interesantă dintr-o varietate de puncte de vedere. Prin urmare, pot fi o soluție inteligentă pentru orice tip de baie, mai ales dacă sunt accesorizate cu sisteme de duș compatibile.

De ce sa alegi o cabină de duș walk in?

  1. Economisesc spațiu

Dacă ai nevoie de mai mult spațiu în baie sau pur și simplu dorești un design modern, o cabină de duș walk in este cea mai bună alegere pe care o poți lua. Montând paravane fără ramă, nu va exista nicio întrerupere vizuală, iar baia va părea mai mare și mai luminoasă. Un aspect demn de luat în considerare mai ales în cazul băilor foarte mici.

Formele simple și pereții din sticlă dau senzația de încăpere mai mare și mai aerisită.

  • Oferă avantaje practice

Un avantaj substanțial al cabinelor de duș de tip walk in față de cele tradiționale este că sunt mai ușor de utilizat. Datorită designului fără uși și fără praguri înalte, este mult mai ușor de pășit în ele. Sunt ideale mai ales pentru persoanele cu dizabilități, pentru copii și pentru vârstnici. Riscul de accidentare se reduce semnificativ în acest caz.

  • Sunt ușor de întreținut

Fără mânere, balamale sau alte spații înguste, devin mult mai ușor de întreținut față de orice alt tip de cabine. Panourile din sticla și sistemele de dus se curăță foarte ușor cu detergenți speciali, în timp ce pardoseala de gresie se poate curăța împreună cu restul podelei, în rutina obișnuită. În acest fel, te poți bucura de un duș relaxant, fără să ai grija timpului.

  • Au un design atrăgător

Liniile elegante și stilul minimal al cabinelor de duș walk in oferă un aspect luxos, care va spori decorul oricărei băi. În plus, vor fi o bună vreme în tendințe, astfel nu vei fi nevoit sa redecorezi prea curând.

  • Sporesc valoarea întregii locuințe

Se știe prea bine că majoritatea oamenilor doresc să renoveze baia atunci când cumpără o nouă locuință. Dușurile walk in, fiind o opțiune de actualitate, vor crește valoarea locuinței și vor atrage noi proprietari cu ușurință.

Este adevărat că aceste cabine duș walk in sunt mai costisitoare. Ca orice proiect de amenajare baie, necesită o proiectare inițială a băii, care să permită montarea unui sistem de scurgere și o gresie antiderapantă, care să ofere siguranță maximă. Cu toate acestea, oferă o flexibilitate destul de mare, iar efortul financiar se merită din plin.

Cabinele de duș walk in prezintă particularități interesante și garantează o serie de avantaje, începând de la designul modern și confortul sporit, până la rezistența în timp și ușurința cu care se montează. Astfel, sunt demne de luat în considerare în orice proiecte de amenajare. Fie că îți dorești o baie modernă, luxoasă sau doar practică, reprezintă o opțiune extrem de eficientă.

Baia este un spațiu în care petreci destul de mult timp. Astfel că, orice decizie ai de luat cu privire la amenajarea ei, trebuie gândită și asumată. O cabină de duș walk in poate fi cea mai tare idee sau, dimpotrivă, un chin. Totul depinde de modul în care dorești să vezi situația pe termen lung.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW