vineri, 28 februarie, 2020
3 C
București

Calendar

Astăzi

La Teatrul de Artă Bucureşti, de la 19.15, ”Teatru de repertoriu”. Un tânăr și timid dramaturg este invitat de nevroticul manager, obsedat de Hamlet, al unui teatru de repertoriu, să discute despre piesa de debut a tânărului, dar discuția se transformă într-o întâlnire nebunească, în care confuzia comică și momentele aparent absurde se suprapun. De Eldad Cohen. Distribuția: Cristi Martin și Anghel Damian. Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues. Traducerea: Maria Alexe.

Mâine

La Muzeul Naţional de Istorie naturală ”Grigore Antipa”, de la 19.30, vă invităm la un recital extraordinar susținut de violoncelistul Adrian Naidin în Grădină la Antipa! Participarea este gratuită, cu înscriere online.

La Teatrul Nottara – Sala George Constantin, de la 19.30, ”Mentorul”. Distribuție: Ion Haiduc, Alexandru Ion, Raluca Gheorghiu, Rareș Andrici. Regie: Cristian Nicolaie. Scenografie: Victor Diaconu. Durată: 1h 45m.

Până la 22 septembrie

Muzeul Municipiului București oferă 15 concerte în Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu și Muzeul Theodor Aman, în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Museicorum. Director – Arlinda Morava.

Până la 27 septembrie

La Palatul Mogoşoaia, de la 10.00, expoziţia ”Sat şi ortodoxie”. Cele două repere ale tradiției, satul și ortodoxia, sunt privite cu o reflecție a ceea ce înseamnă de fapt comunitatea, adică: obiceiuri, valori, credințe și viață împreună. Artist: Christian Paraschiv. Curator: Ana Petrovici-Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Teatrul Naţional Bucureşti, de la 20.00, ”Orchestra Titanic”. Distribuție: Mihai Constantin, Claudiu...

George Simion, apel către partidele parlamentare: Nu mai intimidați candidații din partea A.U.R.

” Vrem unificarea forțelor la nivel local pentru a distruge ciuma administrativă care stăpânește țara de 30...

TRENDING