6.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Calendar

Astăzi

La Teatrul Metropolis, de la 19.00, ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”. De Dale Wasserman, după romanul omonim al lui Ken Kesey. În românește de Adrian Nicolae. Versiune scenică de Victor Ioan Frunză.

La Cinema City Cotroceni, de la 18.00, drama ”Tipografic Majuscul”. Cu: Şerban Pavlu, Ioana Iacob, Bogdan Zamfir, Şerban Lzarovici. Regia: Radu Jude.

Mâine

La Unteatru, de la 19.30, ”Alcesta”. De Euripide. Regia: Kovács Zsuzsánna. Cu: Florina Gleznea, Lari Giorgescu, Ștefana Ionescu-Darzeu, Ionuț Grama.

La Teatrul Nottara, de la 19, spectacolul ”Cafeneaua lui Repi”. Îl aniversăm pe legendarul actor Alexandru Repan, în cadrul programului „Vedeta de lângă tine”, alături de Ionuț Bogdan Ștefănescu și flautul său fermecat. În foaierul Sălii „Horia Lovinescu” va putea fi admirată și expoziția de fotografie dedicată lui Alexandru Repan.

Până la 10 martie

Teatrul Dramaturgilor Români organizează prima ediție a proiectului Zilele Artiștilor Independenți, o întâlnire între iubitorii de teatru din București și creatorii de artă din sectorul independent.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW