17.1 C
București
duminică, 16 mai

Carambol pe o autostradă din SUA. Zeci de răniţi

Circa 70 de autoturisme și camioane au fost implicate, duminică, într-un carambol, pe autostrada Interstate 64, din estul Virginiei. Poleiul, ceaţa şi neatenţia au provocat accidentul uriaş, a declarat poliția de stat din Virginia.
Autorităţile fuseseră înştiinţate că pe un pod de pe autostrada respectivă erau depuneri mari de polei şi un val de ceaţă densă afecta vizibilitatea. Accidentul s-a petrecut, însă, înainte ca cei de la drumuri să ia măsuri.
Accidentul, situat la aproximativ 50 de mile est de Richmond, a închis ambele părți ale statului, au spus autoritățile. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili dacă accidentul putea fi evitat. Poliția de stat a declarat că au fost implicate 69 de vehicule, potrivit CNN.
În unele locuri, vehiculele erau atât de intrate unele în altele, încât pompierii au trebuit să pășească din mașină în mașină pentru a scoate oamenii. Cincizeci și unu de persoane au fost tratate la fața locului sau duse la spital, inclusiv două care sunt în stare critică, a declarat Steve Kopczynski, șeful pompierilor din York.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW