9.9 C
București
luni, 28 septembrie

Câțu, prim ministru desemnat. Obiectiv: „depesedizarea”

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîțu, actual ministru interimar al Finanțelor Publice. Șeful statului a făcut acest anunț în urma consultărilor cu partidele parlamentare și a explicat că, prin această nominalizare, se mișcă „lucrurile astfel încât să nu ne blocăm politic. 

„Așadar, după consultări, acum deja am să fac o desemnare, pentru a mișca lucrurile în așa fel încât să nu ne blocăm politic. Așadar, astăzi, am decis să desemnez pentru pozția de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîțu, actual ministru al Finanțelor Publice”, a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri seară, la Palatul Cotroceni.

Florin Cîțu a afirmat într-o conferință de presă comună cu Ludovic Orban, că nominalizarea sa este un semn că „depesedizarea” instituțiilor publice din România merge mai departe.

„În baza acestei desemnări, voi avea discuții cu partidele parlamentare, pentru constituirea unei majorități. Fac parte din echipa guvernamentală condusă de Ludovic Orban și din echipa PNL”, a declarat Florin Cîțu.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Propunere de masuri pentru a stopa “plimbaretii” ce sunt si in somaj tehnic!! Anularea indemnizatiei de somaj pentru persoanele ce sunt gasite pe strada, in locuri de promenada, si altele “la aer liber”!! sau de vacanta!! Se doreste de la stat indemnizatia de somaj tehnic, dar in acelasi timp cetatenii nu respecta societatea, eforturile statului, ale guvernului, ale societatilor ce si-au suspendat activitatea, ale persoanelor .ce respecta recomandarile, nu sunt respectati varstinicii!! niciun respect, daaarr !!! vor somaj tehnic, daca se poate cu plata in 31.03.2020!! SA FIE EVIDENTIATE ACESTE PERSOANE INDISCIPLINATE SI SA FIE EXCLUSE DE LA PLATA SOMAJULUI TEHNIC!! Va rog sa va exprimati opinia, in mod decent,🤔 referitor acestei PROPUNERI de lege ferendea !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW