17.9 C
București
marți, 29 septembrie

Cauti vestiare metalice practice, durabile si rezistente? Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca

Calitatea vestiarelor metalice se traduce prin ergonomie, durabilitate si rezistenta, fiind piese de mobilier ce ar trebui sa reprezinte o investitie practica si pe termen cat mai lung. Acest principiu se aplica indiferent de specificul sau modelul vestiarelor metalice de care ai nevoie, fie ca vorbim de:

– mobilarea firmelor si companiilor;

– dotarea scolilor si gradinitelor;

– utilarea depozitelor, fabricilor sau halelor industriale;

– echiparea salilor de sport sau a magazinelor vaste cu vestiare metalice tip cuseta pentru valori etc.

Asadar, avand in vedere domeniile importante in care sunt utilizate astfel de piese de mobilier, pe langa conditiile enumerate mai sus ele trebuie sa indeplineasca si criteriul sigurantei, la cel mai inalt standard de calitate! Toate aceste aspecte se reduc, intr-un cuvant, la specificatiile de care dispun produsele respective din punct de vedere tehnic.

Prin urmare, iata ce conditii trebuie sa indeplineasca niste vestiare metalice ca sa merite investitia, avand garantia ca ai gasit solutia completa in termeni calitativi si practici:

✓ Trebuie sa fie fabricate din tabla de otel profilata, cu grosimea de minim 0,6 mm

Un astfel de material confera durabilitate, robustete si siguranta pe o perioada indelungata de timp. Astfel, nu vei avea surprize neplacute pe parcursul utilizarii, cum ar fi nevoia unor reparatii sau interventii ulterioare.

✓ Trebuie sa fie compartimentate cu minim 2 incaperi

Designul ergonomic si capacitatea de stocare reprezinta, de asemenea, un aspect de luat in considerare atunci cand te afli in cautarea unor vestiare metalice nu doar de calitate, ci si practice. In acest sens, este indicat sa tii cont de nevoile tale exacte! Spre exemplu, pentru depozitarea hainelor, care este scopul principal al unui vestiar, ai nevoie de un model cu cel putin 2 compartimente (despartitor curat/murdar). Insa daca intentionezi sa stochezi lucruri de dimensiuni mici sau medii, mai util ti-ar fi un vestiar cu minim 5 compartimente.

✓ Trebuie sa dispuna de un sistem de inchidere practic si eficient

Cum spuneam, modul de securizare defineste de asemenea calitatea si eficienta vestiarelor metalice, pentru a putea depozita cu incredere obiectele personale. Sfatul nostru: opteaza pentru sisteme de inchidere pe baza de butuc cilindru cu cheie, in locul sistemelor cu lacat.

✓ Trebuie sa fie livrate in stare complet asamblata

Aceasta conditie se impune atunci cand comanzi vestiare metalice deoarece procesul montarii lor poate fi extrem de dificil pentru utilizator. In plus, vestiarele complet asamblate reflecta robustetea acestora, fiind modele mult mai compacte si stabile.

✓ Vestiarele metalice cu adevarat practice trebuie sa dispuna de cat mai multe dotari suplimentare

Cu cat asigura o echipare mai completa, cu atat poti fi mai sigur ca esti pe cale de a face alegerea corecta. Iata o scurta lista de dotari suplimentare care fac diferenta din punct de vedere calitativ si practic:

– raft si bara pentru umerase in cazul vestiarelor pentru haine;

– fante de aerisire in acoperis pentru o circulatie optima a aerului;

– suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

– picioare de aproximativ 15 cm, permitandu-ti sa cureti spatiul de sub dulap pentru a evita rugina etc.

Toate aceste conditii sunt indeplinite cu succes de vestiarele metalice disponibile pe site-ul OfficeClass.ro, magazinul de birotica online nr. 1 in Romania!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW