9.9 C
București
luni, 28 septembrie

Învață cum să ai succes financiar indiferent de valoarea veniturilor tale

Într-o societate în care principiul competitivității este principala forță motivantă pentru a ne determina să ne propunem atingem o stare de siguranță financiară, nu mulți sunt cei care au șansă de a ajunge la acest obiectiv. Oamenii caută soluții simple pentru rezolvarea problemelor lor, așa cum sunt împrumuturile rapide simple (pikavippi helposti), ferindu-se să se implice în modalități mai dificile de obținere a banilor, dar care le oferă avantaje financiare mult mai ridicate.

Mulți dintre noi “funcționăm” pe principul conform căruia într-o afacere trebuie să existe un singur câștigător, ceea ce ne determină să ne “sabotăm” modul de lucru la locul de muncă, fiindcă ne gândim că persoanele pentru care lucrăm nu fac decât să aibă parte de câștiguri “pe spatele nostru și a muncii noastre”. Atât timp cât nu vom gândi în mod deschis, având în minte faptul că atât timp cât la locul de muncă totul funcționează bine, avem o sursă de venituri sigură și stabilă, ceea ce ne oferă posibilitatea de a face economii și de a ne asigura viitorul financiar și vom gândi la modul negativ, atunci șansele noastre de a ne bucura de succesul financiar dorit sunt minuscule!

Muncește, speră, visează, economisește și bucură-te de succesul financiar!

Ordinea este aleatorie, tot ceea ce contează este să ai un plan bine stabilit, în care motivația să se împletească cu disponibilitatea de a obține rezultatul scontat. Alungă orice formă de indecizie din viața ta, pentru că atunci când oscilezi între două variante, șansele să alegi greșit cresc. Nu este nicio problemă dacă ai încredere în visele tale și dacă ți-ai propus o modalitate prin care să ajungi la un nivel financiar cât mai solid, dar trebuie ca visele tale să prindă formă și pentru aceasta ai nevoie de un imbold. Chiar dacă nu vei reuși din prima, nu renunța, ci gândește-te unde ai greșit, re-evaluează situația, găsește alternative mai simple, mai avantajoase și încearcă din nou.

Succesul financiar este asemenea creditelor flexibile (joustolaina) – este ușor de obținut, nu implică o filosofie prea profundă, este pentru toată lumea, dar nu toți îl pot obține! Dacă muncești într-un mod precis, determinat, având în minte un scop clar (strângerea de bani sau obținerea unei sume mai mari de bani), atunci o să reușești. Nu asocial niciodată succesul financiar într-un mod eronat cu “bogăția familiei”, “moștenirea care te face bogat” sau cu “tupeul care îți aduce munți de bani”, ci asociază toate acestea cu muncă, cu voia bună, cu bucuria de a face ceva pentru ține și pentru veniturile tale. Nu toți ne naștem bogați, nu toți murim săraci, fiindcă totul este o opțiune pe care ne-o asumăm în mod voluntar; orice persoană are nu doar dreptul de a se bucura de o viață financiară cât mai împlinită, dar are și obligația de a încerca să atingă această stare.

Atât timp cât depindem doar de noi, tot ceea ce avem de făcut este să ne propunem să fim mai conștienți de valoarea noastră și să depunem toate eforturile pentru a se asigura succesul financiar, indiferent cât de lung va fi drumul până la îndeplinirea acestui obiectiv!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW