10.2 C
București
duminică, 9 mai

Ce caută angajații la un loc de muncă. Află care sunt cele mai dorite beneficii!

Numeroase companii se întrec în ziua de astăzi să ofere cele mai multe și atractive beneficii angajaților. De aceea foarte mulți candidați pentru un post atunci când merg la un interviu de angajare sunt interesați și de beneficiile pe care angajatorul le poate oferi pe parcursul colaborării. Astfel, doar salariul nu mai este un criteriu pentru care să alegi un loc de muncă.

Recompensarea angajaților este foarte importantă, aceștia trebuie să se simtă apreciați, munca să nu devină monotonă și să existe și un echilibru între muncă-timp liber-familie. Unele dintre beneficii nu sunt necesare doar pentru a face un loc de muncă mai bun, ci și utile pentru viața de zi cu zi sau pentru sănătate. Află care sunt cele mai dorite beneficii pe care angajații le doresc de la un loc de muncă.

Asigurarea unui stil de viață sănătos

Indiferent dacă dețin săli de sport proprii sau oferă abonamente la săli de fitness, angajatorii care oferă astfel de beneficii sunt foarte apreciați. Din categoria unui stil de viață sănătos intră și asigurările medicale, dar și oferirea de fructe zilnic. În același timp, angajatorii trebuie să ofere și echipamente de protecție unde și când este cazul, precum măști de protecție sau viziere medicale.

Atenția pentru familia angajatului

Există companii care au organizat spații de joacă în interiorul companiei pentru copiii angajaților. Totodată, abonamentele medicale pot fi oferite și pentru copii. Acest lucru face că angajatul să se simtă important și să aleagă un astfel de loc de muncă. Unii angajatori pot chiar să amenajeze o cameră specială pentru alăptare sau chiar să plătească excursiile angajaților împreună cu cei mici.

Cursuri și traininguri

Învestirea în angajați prin oferirea de cursuri și traininguri este un lucru benefic atât pentru productivitate, cât și pentru starea generală de bine. Fie că este vorba despre cursuri speciale pentru muncă sau cursuri de dezvoltare personală, acest beneficiu ar fi necesar să fie oferit de către fiecare companie.

Săli pentru relaxare

Atunci când angajații își iau pauză, au nevoie de un loc unde să se relaxeze și să socializeze. Organizarea de astfel de spații ajută că aceștia să își petreacă mai mult timp împreună dincolo de muncă din birou. Totodată, unii angajați pot căuta în pauze un loc liniștit unde să se odihnească.

Bonusuri pentru performanță

Pentru a motiva angajații este necesar ca aceștia să fie și recompensați după ce rezultatele lor sunt cele așteptate. De aceea, un sistem de bonusare periodică va ajută foarte mult în productivitatea, iar angajații vor fi mai fericiți. În același timp, se pot organiza și concursuri pentru ca aceștia să se remarce, să fie apreciați și bonusaţi.

Team building-uri

Chiar dacă este vorba doar despre ieșiri în oraș sau de un team building în țară, angajații vor dori ca firma unde lucrează să le ofere și acest beneficiu.

Pe scurt, aceste avantaje sunt printre cele mai căutate de către angajații care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cu cât angajatorul are condiții ofertante de lucru, cu atât șansele că mulți candidați buni să aplice pentru joburile oferite sunt mai mari.

Sursă: https://viziere.com.ro/viziere-medicale/

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW