Ce înseamnă living room modern în 2021?

2020 a fost cu siguranță un an dificil pentru toți, fapt care și-a lăsat amprenta atât asupra felului în care lucrăm, dar și a felului în care trăim viața de zi cu zi. Anul trecut am trăit și am muncit în majoritatea cazurilor fix în același spațiu, de multe ori comun, și asta a influențat și continuă să influențeze felul în care am fost forțați să amenajăm zonele comune, livingul cu precădere. Iată așadar cum arată un living modern în 2021. 

Atmosferă relaxantă și primitoare 

Având în vedere cât timp am petrecut la domiciliu și probabil vom mai petrece în continuare, nu e de mirare că mobila greoaie de secol trecut va fi înlocuită de piese confortabile, mai mici, dar mai ușor de utilizat și de rearanjat. Piesele cu adevărat statement, de exemplu sculpturile sau alte obiecte de mobilier care atrag atenția vor fi mai rare și vor atrage contrasta cu mobilierul multifuncțional. Noua normalitate va include din ce în ce mai multe obiecte de mobilier care s-ar potrivi și într-un birou și nu ocupă mult spațiu, decât la nevoie. În acest sens recomandăm câteva canapele deosebite de pe yongo.ro

Culori prietenoase 

Dacă ai citit deja câteva articole despre ce nuanțe sunt potrivite pentru spațiul de lucru, poți aplica aceste principii când amenajezi livingul, devenit între timp și semi birou. E adevărat, deși tonurile neutre sunt în general preferate pentru sufragerii, în ultima vreme rozul trandafiriu și albastrul cerului sunt din ce în ce mai populare printre designerii de interior. În condițiile în care atmosfera încărcată a biroului s-a mutat în sufragerie, astfel de culori pot readuce armonia și energia care lipsesc. 

Accent pe tehnologie pentru entertainment la domiciliu

În condițiile în care ieșitul la film cu prietenii sau sportul în natură nu prea au fost posibile, oamenii au început să încerce să trăiască aceste experiențe în propria sufragerie. Astfel, nu e de mirare că sufrageriile anului 2021 vor fi populate de ecrane TV din ce în ce mai mari, console performante de jocuri, sistem audio pe măsură și mobilă care să permită vizionarea confortabilă. Mesele din sufragerie vor primi de asemenea mai multă atenție, acestea fiind folosite mult mai des pentru a lua masa, în defavoarea celor din bucătărie. Astfel, și numărul de scaune din living va crește considerabil. 

Aducerea exteriorului la interior 

Cu cât petrecem mai mult timp la interior, cu atât mai mult ne vom dori să fim afară în natură. Din fericire, există câteva soluții de compromis și nu includ instalarea unui cort în grădină. Pe lângă decorațiunile și paleta de culori inspirate din natură, putem introduce în design o mulțime de plante ușor de îngrijit. În acest sens putem utiliza din ce în ce mai multe materiale de tip organic, precum ratanul, răchita și trestia pentru piesele de mobilier. 

Accent pe individualitate

În ceea ce privește decorațiunile, deviza anului 2021 pare să fie maximalismul, cu decorațiuni mari și diverse, asortate și combinate pentru a atrage atenția și a da un sentiment de distracție continuă, distracție care ne-a lipsit cu desăvârșire în ultimul an. Dacă ai ales deja tonuri neutre pentru pereți sau mobilă, poți folosi decorațiuni care să aducă accente puternice de culoare în designul sufrageriei tale. 

Cum va arăta sufrageria ta în 2021? 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW