20.8 C
București
marți, 18 mai

Ce trebuie sa stii inainte de inscrierea la cursuri de dezvoltare personala online?

Success Academy este o „altfel de scoala” care ofera cursuri de dezvoltare personala online sau in sala pentru tinerii care vor sa se pregateasca pentru un viitor de succes. Descopera, in continuare, de ce elevii din ziua de astazi au nevoie de informatiile puse la dispozitie de Academie, dar si cum trebuie sa procedezi inainte de a te inscrie la astfel de cursuri.

Inainte de orice, trebuie sa stii ca successacademy.ro crede 100% in beneficiile aduse de antrenarea deprinderilor de ordin practic. Cursantii acestei scoli descopera informatii si strategii utile legate de planificarea vietii si a carierei lor, de setarea de obiective realiste, despre cum sa isi creasca increderea in sine, cum sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si relationare, despre cum sa tina o prezentare in public si multe altele.

Participarea la cursuri dezvoltare personala online sau in clasa include interactionarea cu metode moderne de educatie, de la lucru in echipa, la training, coaching, mentoring si feedback. Cursantii Success Academy vin cu drag si nerabdare la sesiunile de curs, iar parintii au incredere sa isi lase copiii cu trainerii Success Academy.

Cu o experienta de peste 20 de ani in training si in domeniul educatiei, echipa Success Academy este formata din persoane care sunt, la randul lor, parinti si care inteleg cat de importanta este dezvoltarea personala pentru tanara generatie. Iata ce trebuie sa stii inainte de a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala!

  • Structura anului de studiu

Indiferent de momentul inceperii cursurilor, anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani si respecta structura anului scolar clasic in privinta vacantelor si a sarbatorilor legale. Saptamanal, elevii participa la cate doua sesiuni de cursuri de dezvoltare personala online sau in sala, unul predat in limba romana si unul in limba engleza.

  • Formarea grupelor

Success Academy formeaza grupe de studiu pe tot parcursul anului. Acestea sunt impartite in functie de doua criterii. In primul rand, este vorba despre varsta cursantilor. Grupa de Juniori include copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani, iar cea de Teens este adresata adolescentilor care au intre 15 si 18 ani. Cel de-al doilea criteriu se refera la nivelul de engleza al fiecarui participant. Descopera mai multe despre acest aspect in continuare!

  • Nivelul de engleza

Unul dintre obiectivele urmarite de Academie este ca, pana la absolvirea anului de studiu, fiecare participant sa fie capabil sa vorbeasca fluent in limba engleza. Din acest motiv, grupele sunt impartite in functie de nivelul de engleza dupa cum urmeaza: incepator, intermediar si avansat.

  • Participa la o sesiune Demo!

Daca te intereseaza astfel de cursuri, nu trebuie decat sa accesezi platforma online a Academiei si sa completezi un formular. In scurt timp, vei primi un document cu prezentarea scolii si vei fi contactat de un reprezentant Success Academy pentru a programa participarea gratuita la o sedinta Demo.

In cadrul acestei sedinte, copiii vor participa la o sedinta de curs, iar parintii vor avea ocazia sa cunoasca echipa Success Academy. Decizia de inscriere propriu-zisa va fi luata acasa de catre parinti si copii. Descopera mai multe despre beneficiile de care vei avea parte prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala accesand platforma online Success Academy!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW