Colt anunță extinderea rețelei IQ Network în Europa Centrală și de Est

Colt Technology Services a anunțat astăzi extinderea rețelei Colt IQ Network în Europa Centrală și de Est, încurajând astfel transformarea digitală a companiilor din regiune printr-o ofertă de servicii rapide, la cerere, pentru conexiuni de bandă largă.

Colt investește în regiune ca răspuns la creșterea economică rapidă din zonă, oferind rețele de bandă largă pentru a putea asigura succesul și prosperitatea companiilor locale.

Extinderea rețelei va conecta puncte majore din regiune cu peste 7.000 de km de infrastructură nouă a rețelelorde bandă largă. Orașele ce vor fi conectate sunt: Sofia (Bulgaria), Zagreb (Croația), Brno (Cehia), Praga (Cehia), Budapesta (Ungaria), Cracovia (Polonia), Varșovia (Polonia), București (România), Belgrad (Serbia) și Bratislava (Slovacia). Pe lângă conectarea orașelor enumerate mai sus, extinderea rețelei Colt va conecta și 10 centre de date cu ajutorul unor echipamente Ciena și a pachetelor de date Cisco.

Colt a investit masiv în extinderea rețelei Colt IQ Network de-a lungul întregului an și în orașele Dublin (Irlanda) și Berlin (Germania). Această acțiune evidențiază dorința companiei Colt de a deveni forța principală din spatele conectivității de care afacerile locale și internaționale au nevoie pentru a se dezvolta în viitor.
“Conectivitatea este factorul cel mai important pentru viitorul fiecărei economii, pentru Europa Centrală și de Est, iar Colt poate fi un pion cheie în dezvoltarea competitivității piețelor, crescând productivitatea și venind în întâmpinarea viitoarelor cerințe ale inițiativelor din regiune.”, declară Carl Grivner, CEO Colt Technology Services. “În ultimul an, am anunțat extinderea rețelei Colt IQ Network în Europa, Asia și America de Nord. Suntem hotărâţi să ne asigurăm că putem face față cererilor venite din partea companiilor locale și internaționale, că le putem servi pe măsura aşteptărilor, și că putem contribui la creșterea economică mondială. ”, mai spune acesta.
Rețeaua Colt IQ Network va fi disponibilă în Europa Centrală și de Est începând cu primul trimestru al anului 2019 și va oferi servicii de tip wave cu o viteză de peste 100Gbps, Servicii Spectrum și Ethernet.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW