20.4 C
București
joi, 13 mai

Concert omagiu dedicat cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus

Luni, 24 august, ora 20:00, pe Esplanada Ateneului Român va avea loc concertul-omagiu organizat de Asociaţia Medicală Română și susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner, în onoarea medicilor și a cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus.

Concertul este un tribut de onoare adus medicilor și cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu pandemia dar, în egală măsură, reprezintă și un tribut adus umanității.

Cu acest prilej, Asociația Medicală Română lansează și o campanie națională (până la finele anului) de conștientizare și informare ”Poartă masca. Poți salva vieți.”, precum și provocarea în social media #Zambestecuochii.

„Au fost și au rămas în prima linie încercând să-i salveze pe ceilalți. Mulţi dintre ei nu au reuşit să se salveze pe ei înșiși. Medici, cadre medicale au plătit cu viaţa ducându-și misiunea până la capăt. Este momentul să le fie adus un tribut de onoare și nu oricum, ci “într-o limbă care vindecă și vorbește tuturor inimilor” (George Enescu), chiar de către colegii lor de breaslă”, se arată în invitația la eveniment.

Evenimentul este organizat de Asociația Medicală Română și susținut de Orchestra Medicilor dr. Ermil Nichifor, sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. ” Concert omagiu dedicat cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus ” . Super idee, dar sa nu generalizam : oameni dumnezei sunt in orice domenii si … ciurucuri peste tot ; botnita nu trebuie pusa si peste ochi !

  2. Decat sa stai ca boul la poarta unei vite imputite, mai bun e hapul ; nu conteaza timpul pe care-l zilesti, mai mult conteaza om sa fii atata cat zilesti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW