Consilierii PSD din Primăria Capitalei își anunță susținerea pentru Gabriela Firea: Noi nu suntem masă politică de manevră

Consilierii PSD din Primăria Capitalei și-au anunțat susținerea pentru Primarul general Gabriela Firea în contextul tensiunilor care există între aceasta și liderul PSD Liviu Dragnea. Toți cei 24 de consilieri social-democrați asu semnat o scrisoare deschisă prin care își afirmă sprijinul față de Firea, precizând că aceasta se poate baza pe voturile lor pentru orice proiect benefic pentru București, potrivit Știripesurse.ro.
Redăm, mai jos, textul integral al scrisorii deschise:

”Scrisoare deschisă
Pentru prima dată în istoria postdecembristă, începând de la alegerile din 2016, Bucureștiul este administrat de o echipă unitară. Am dus împreună, alături de candidatul pentru Primăria Generală, candidații la Primăriile de sector, cei pentru Consiliile Locale și pentru Consiliul General, o campanie electorală deloc ușoară, axată exclusiv pe soluțiile pe care le-am propus bucureștenilor.
Din prima zi de mandat, ne-am concentrat eforturile pentru rezolvarea problemelor Capitalei, alături de colegii de la ALDE și de toți cei care au înțeles că suntem în primul rând reprezentanții cetățenilor și abia în plan secund ai unor formațiuni politice.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW