joi, 28 mai, 2020
20.9 C
București

Continuă scandalul din PSD: Noi cereri de demisie

Mai mulţi primari din Mehedinţi au semnat o scrisoare prin care cer conducerii centrale din PSD demiterea lui Aladin Georgescu de la conducerea PSD Mehedinţi şi din fruntea Consiliului Judeţean.

Această scrisoare vine după un conflict local care a început încă din luna august când primarii PSD cât şi deputatul Vlad Bontea au semnat o petiţie către centru în care se plângeau că Georgescu nu se consultă cu ei înainte de a lua decizii. De asemenea, aceştia se arăta că activitatea acestuia în fruntea Consiliului Judeţean Mehedinţi este una care lasă de dorit, aminteşte Adevărul.

Conflictul a degenerat atunci când Aladin Georgescu a semnat scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea fără a vorbi înainte şi cu membrii PSD Mehedinţi.

“Organizaţia PSD Mehedinţi nu a luat o decizie privind conflictul de la nivelul conducerii partidului. Prin urmare, dacă preşedintele organizaţiei, Aladin Georgescu, a semnat pe lista contestatarilor preşedintelui Liviu Dragnea, a făcut-o în nume personal şi reprezintă strict opinia sa, fără să implice în vreun fel organizaţia judeţeană din Mehedinţi. Nu a existat o consultare pe această temă în interiorul partidului, nu s-a întrunit Comitetul Executiv Judeţean, asa cum era statutar. Ba dimpotrivă, domnul Aladin Georgescu şi-a închis telefonul şi refuză să le mai răspundă membrilor PSD Mehedinţi care cer convocarea de urgenţă a forurilor statutare ale partidului pentru a se lua o decizie”, a declarat la acea dată primarul comunei Şimian, Constantin Truşcă.

O altă petiţie, semnată de 38 de primari, a fost trimisă acum lui Liviu Dragnea, în care i se solicită demiterea lui Aladin Georgescu din funcţia de preşedinte al PSD Mehedinţi.

Dacă pentru schimbarea din fruntea PSD Mehedinţi este nevoie de acceptul de la Bucureşti, Aladin Georgescu poate fi schimbat din fruntea Consiliului Judeţean dacă aleşii PSD se vor bucura de voturile liberalilor.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Confindustria vrea modificarea restricțiilor de intrare în România

Confindustria România, patronatul companiilor din România cu capital italian, a transmis un mesaj public către Guvernul României...

197 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Până astăzi, 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu...

“Renmin Ribao”: “Urmărirea Chinei în justiție pentru Covid-19 contravine dreptului internațional”

”Tentativele unor responsabili americani de a deferi China justiției acuzând-o de provocarea pandemiei Covid-19 sunt pur și...

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...