Coronavirus: Numărul contaminaţilor în India depășește 25 milioane

O adevărată catastrofă! Numărul total al contaminaţilor cu coronavirus în India, anunță ministerul indian al Sănătății, a depășit pragul de 25 milioane. Record este și cifra contaminaţilor depistați într-o singură zi, marți, de 263.533. India este la ora actuală a doua țară, după Statele Unite, care a înregistrat această sumbră „performanță”. În ceea ce privește decesele, a informat guvernul indian citat de Reuters, și aici a fost un record la nivelul unei singure zile, 4.329. Bilanțul total al deceselor cauzate de coronavirus în India a ajuns la 278.719.

- PUBLICITATE -

5 COMENTARII

 1. Inainte de 1989, tovarasul Ceausescu s-a dus in vizita in China.
  -Cam cati sunteti voi, romanii? a fost intrebat de tovarasul Mai Tze Dun.
  -Cam 25 de milioane cetateni, tovarase.
  -Aha, deci la fel de multi ca membtii unei familii din China !
  La fel e si cu cei din India, tara cu 1, 5 miliarde de oameni, din care o familie sa infectat cu vestitul corona

 2. ” Coronavirus: Numărul contaminaţilor în India depășește 25 milioane” … Fix din pix, ca peste tot ! Cum/necum h’italienii fura cei mai tari, ciordira vreo 200 de miliarde de euroi. Micimanii/imbubatii/mari cacanari dandu-se /gen Ceasca … ramasera cu ramasitele !

 3. Unde este „încălzirea globală” pe care s-au bazat constant sataniștii ca motiv pentru a justifica declinul populației (GENOCID) cu vaccinul NanoCIP 666 si rapelul cu MODIFICARE GENETICĂ transcriptaza ARN?
  Acum se confirmă faptul că, pentru a face prostii să creadă în Covid și să-și facă propriile vaccinuri, sataniștii controlează vremea cu tehnologia HAARP, creând frig în toamnă.
  Cat de idiot poate fi cineva ca sa-i creada pe CRIMINALII din Guvernul PNL, USR, PLUS ca vara se poate imbolnavi cineva de gripa ( Covid ) ?
  Numai un RETARDAT poate crede asa ceva.
  Criminalii dau cate 3 mici gratis ca sa-si faca PROSTII vaccinul criminal.
  Noaptea mintii !
  Prostia omoara !

  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 săptămâna trecută și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:

  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ”
  https://benjaminfulford.net/

 4. Viermii din masti https://www.youtube.com/watch?v=LLasiP6qjbw&t=48s
  https://www.youtube.com/watch?v=_hQfldZSMU4

  Pe 20 Mai 2021 satanista Pelossi si alti satanisti discuta si se imbratiseaza fara masca, iar noua ni s-a impus masca.
  Asadar NU EXISTA NICIUN VIRUS !
  Scopul pandemogolaniei a fost sa se vaccineze idiotii cu NanoCIPul 666, si s-a indeplinit planul.
  Urmeaza sa apese pe DELETE ca sa omoare cat mai multi idioti vaccinati.
  Cei care au murit dupa vaccinare au fost cobai de incercare sa verifice daca raspund la tasta DELETE.
  Dar in scurt timp totul se va termina si CRIMINALII precum si ajutoarele lor ( ziaristi, medici, IT-isti si alte scursuri), vor ajunge la PUSCARIE pentru GENOCID. https://www.youtube.com/watch?v=Ov20weV-6us

  Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob : https://vezionline.net/spectre-2015.html
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne obliga sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW