Coronavirus: Uniunea Europeană cere importante despăgubiri laboratorului AstraZeneca


Uniunea Europeană, anunță Reuters, a reclamat miercuri laboratoarelor AstraZeneca, la tribunalul din Bruxelles, indemnităţi în valoare de 10 euro per doză de vaccin anti-Covid și pe ziua de întârziere a livrărilor, în cadrul acțiunii în justiție legate de întârzierea acoperirii comenzilor de vaccin. Uniunea Europeană a pretins de asemenea cel puțin 10 milioane de euro despăgubire pentru întârzierea provocată campaniilor de vaccinare în cele 27 de țări membre ale Uniunii.

- Publicitate -

7 COMENTARII

  1. sa inteleg ca aceasta problema ,ridicata de „CETATENII UE”e rezultatul cercetarii unui institut de sanatate acreditat,sau reiese din spusele auzite la MAMA OMIDA?

  2. @ Sunteți de părere că Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Sănătățiiar ar putea să colaboreze pentru a stabili care dintre cei care au votat s-au și vaccinat, partidele parlamentare susținând vaccinarea populației, probabil dintre dintre cei ce au votat și nu s-au vaccinat nu au votat pentru partidele parlamentare, ?

  3. @ Sunteți de părere și că Ludovic Orban și Florin Cîțu ar trebui să prezinte public și care dintre membrii guvernului și dintre cei instalați politic în funcții nu s-au vaccinat pentru a susține activitatea guvernului, și dacă Uniunea Europeană a formulat sancțiuni pentru nerespectarea de către membrii guvernului a recomandărilor Uniunii Europene referitoare la vaccinare, ?

  4. & Dacă vaccinarea încearcă să ascundă abuzuri și fraude la imunitatea și sănătatea publică și să amâne unele „deconturi” în scopul unor „recuperări” ulterioare , din „contribuții publice” , nespecifice însă economiilor de piață și societăților capitaliste de nivele avansate, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW