Covid-19: Boris Johnson și ministrul său de Finanțe – în carantină, după contactul cu ministrul britanic al Sănătății, testat pozitiv

Premierul Boris Johnson și ministrul de Finanțe Rishi Sunak intră în carantină după contactul avut cu Sajid Javid, ministrul britanic al Sănătății, testat pozitiv la Covid-19. De precizat că ministrul sănătății a fost vaccinat contra Covid-19 și simptomele actuale de după contaminare sunt ușoare. S-a izolat la domiciliu împreună cu întreaga sa familie.
Guvernul britanic a confirmat sâmbătă că, începând de luni, 19 iulie, majoritatea restricțiilor anti-coronavirus vor fi ridicate în Marea Britanie, deși experți în domeniu au avertizat că este o hotărâre pripită. Sâmbătă, bombă: în Regatul Unit fuseseră înregistrate în ultimele 24 de ore 54.674 noi cazuri de noi contaminați, ducând bilanțul infectaţilor la nivelul țării la 5.368.340 infectați de la declanșarea pandemiei. Numărul deceselor a ajuns la 128.683. La ora actuală, campania vaccinărilor merge bine în Regatul Unit; 87% dintre adulți au primit deja o doză de vaccin, iar 67% le-au primit pe amândouă.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW