7.5 C
București
miercuri, 21 octombrie

Coviflu – protejeaza sistemul imunitar impotriva virusilor

Toamna se anunță dificilă din punct de vedere medical, întrucît sezonul de răceală și gripă din acest an se va suprapune cu epidemia de coronavirus. Experții în medicină naturopată de la Medicinas îți vin, însă, în ajutor cu un supliment alimentar revoluționar, cunoscut sub numele de Coviflu. 

Cauzată de peste 200 de virusuri, între care și renovirusuri, răceala comună este descrisă ca fiind o infecție virală acută ce se manifestă la început în tractul respirator superior, prin inflamația căilor respiratorii, între care fose nazale, sinusuri paranazale, faringe, laringe, trahee și bronhii. Se manifestă prin durere în gât, strănut, rinoree, obstrucție nazală, cefalee și mialgii, dar și tuse. Toate aceste simptome pot persista până la două săptămâni, iar în cazuri mai grave, bolnavii se pot confrunta cu infecții la nivelul urechii, precum otită medie, crize mai severe, în cazul astmaticilor, dar și infecții secundare, precum faringită streptococică, pneumonie și crup sau bronșiolită la copii.

Gripa este definită ca o infecție respiratorie acută virală, simptomele acesteia debutând brusc. Gripa se manifestă prin febră crescută, cu valori de peste 38-40 de grade, coriză, tuse, cafelee, stare generală alterată și inflamație a mucoaselor respiratorii. Anual, în State le Unite ale Americii, mor peste 250.000-500 000 de persoane din cauza acestei infecții. 

Potrivit experților, gripa este o infecție virală cauzată de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) și tulpini A(H3N2) şi A(H1N1. Această infecție este, însă, foarte contagioasă și se transmite de la o persoană la alta prin aerosolii generați prin tuse sau strănut, dar și prin contactul cu bolnavi ori cu obiecte contaminate. 

Experții în medicină naturopată de la Medicinas îți pun, însă, la dispoziție Coviflu, un remediu naturist obținut din plante. Fiind absorbit cu ușurință în organism, acest remediu naturist acționează pentru ameliorarea simptomelor date de răceală și gripă, reducând febra, tusea, dar și îmbunătățind respirația, desfundând nasul și sinusurile. 

Cu o formulă unică, Coviflu este un remediu naturist disponibil sub formă de capsule blister. Fiecare cutie conține 10 pilule, fiind recomandate a fi luate câte una pe zi. Se recomandă a fi administrate persoanelor vârstnice, care au un sistem imunitar slăbit, precum bolnavii de cancer ori HIV, celor care se confruntă cu boli renale, boli ale inimii, diabet, dar și persoanelor care îngrijesc pacienți, care lucrează în cămine ori alte centre, dar și persoanelor obeze. Nu se recomandă a fi administrate femeilor însărcinate și nici celor care alăptează.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

 1. Era interesant dacă se făceați următoarele precizări:
  1. cine produce acest medicament (Covidflu) și în ce condiții;
  2. cine a licențiat acest medicament pentru a fi pus pe piața medicamentelor;
  3. ce contraindicații are, chiar dacă este un medicament naturist.
  4. din ce an se află pe piață și ce eficacitate a avut în vindecarea/prevenirea infecțiilor de tip gripal.

  Spun toate aceste, deoarece pe piața medicamentelor pot pătrunde tot soiul de falsuri și de ”medicamente minune”, vindecătoare a tuturor bolilor pământului, numai bune de a fi cumpărate de persoane credule, mai ales în contextul actualei isterii pandemice.
  Dacă acest Covidflu e capabil să trateze coronavirusul, de ce se mai cheltuiesc atâția bani pe Remdesivir?
  P.S. Cuvântul virus cunoaște două forme de plural, în funcție de ceea ce desemnează: În contextul unei exprimări ce vizează mai multe programe informatice de calculator, pluralul substantivului virus este ”viruși”, iar în cazul unui agent patogen capabil să producă boli în organismele vii, numite viroze, pluralul de la virus este ”virusuri”. Acest medicament nu protejează sistemul imunitar împotriva virușilor, căci nu e produs de către Bitdefender (asta pentru a fi patriot). Deci corectați titlul articolului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW