De ce pariorii preferă casele de pariuri online?

Tot mai mulți pasionați de pariuri sportive aleg casele de pariuri online în detrimentul agențiilor stradale. Te-ai întrebat însă de ce se întâmplă acest lucru? E clar că pariurile pe internet reprezintă viitorul, iar astfel de site-uri iți oferă o serie de avantaje importante.

Despre aceste plusuri pe care le aduc agențiile online iți voi vorbi în rândurile de mai jos. Vei vedea astfel de ce majoritatea jucătorilor romani prefera acum să parieze pe internet.

Unde să joci pariuri online?

În primul rand pentru un jucător începător probabil apare întrebarea “unde să pariez online?”. Este și normal, deoarece în momentul de fata exista foarte multe case de pariuri pe internet. Fară experiență este greu să alegi dintre acestea, pentru că nu știi ce trebuie să urmărești.

Tocmai din aceasta cauza te invit să vezi în acest articol topul actualizat la zi cu cele mai bune case de pariuri online. Oricare dintre agențiile recomandate vei alege te asigur că te vei bucura de o experiență de joc la cel mai înalt nivel.

De asemenea, tot pe pagina respectiva vei putea afla care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi o casa de pariuri. Așadar, informațiile sunt foarte utile atât pentru jucătorii cu ceva experiență, dar mai ales pentru începători.

Pariuri online vs pariuri offline – ce ar trebui să alegi?

Trebuie să iți spun din start că este mult mai profitabil și comod să joci pariuri online în momentul de fata. Casele de pariuri de pe internet prezinta numeroase avantaje în comparație cu agențiile stradale, care fac că pariurile online să reprezinte de departe alegerea potrivita în ziua de astăzi.

Iată în lista de mai jos câteva dintre avantajele de care vei beneficia daca alegi să joci și tu pariuri sportive online:

  • Bonusuri și promoții
  • Comoditate și rapiditate
  • Taxe mai mici
  • Oferta de pariuri mai bogata
  • Pariuri live
  • Streaming live

Bonusuri și promoții

Toate casele de pariuri online își întâmpină jucătorii noi cu bonusuri de bun-venit. Astfel de oferte sunt de mare folos, deoarece prin intermediul lor vei obține bani în plus sau pariuri gratuite. În acest fel vei avea un buget mai mare pentru pariuri, vei juca mai relaxat și șansele de a obține profit sunt mult mai mari.

De asemenea, nici clienții existenți nu sunt neglijați. Chiar și după ce vei incasa bonusul de bun-venit ulterior vei putea profita de multe alte promoții extrem de interesante, precum bonusuri la reîncărcare, free bet-uri, bonusuri de fidelitate sau bonus de ziua ta.

Comoditate și rapiditate

La pariuri online poți să joci la orice ora din zi și din noapte. Nu mai trebuie să te deplasezi până la o agenție de pariuri pentru a-ți plasa biletele dorite. Faci asta direct pe internet, din confortul casei tale sau chiar și de pe mobil, oriunde te-ai afla.

În plus plasezi pariurile dorite în doar câteva secunde, evitând astfel cozile uneori interminabile de la agențiile de pariuri offline.

Taxe mai mici

Atunci când joci la pariuri pe internet trebuie să știi că vei plati doua taxe și anume: taxa 2% la depunere și 1% la retragere. 

În schimb, daca joci la agențiile stradale, pe lângă impozitul pe căștig (plătit la fiecare bilet câștigător) vei fi taxat și cu 5% din miza la fiecare bilet jucat, ceea ce este enorm de mult, iar daca faci un mic calcul pe termen lung vei ajunge la o suma importanta pe care practic o pierzi din simplul fapt că pariezi offline.

Oferta de pariuri mai bogata

La casele de pariuri online vei avea la dispoziție o oferta net superioara celei din agențiile stradale. Ai la dispoziție sute de opțiuni de pariere, astfel că iți vă fi mai ușor să găsești pariuri pentru biletul zilei.

Pariuri live

Un alt avantaj oferit de agențiile online este faptul că poți paria live, în timpul desfășurării evenimentelor. E drept, asta poți face și în unele case de pariuri stradale, însă în acest caz oferta este una extrem de redusa, atât în ceea ce privește evenimentele disponibile, cât și tipurile de pariuri acceptate. 

În plus este destul de incomod să stai ore în sir într-o agenție de pariuri offline pentru a juca la pariuri live, când poți face asta prin doar câteva click-uri, de pe laptop, PC, tableta sau telefon.

Streaming live

Nu în ultimul rand, daca ai cont la o casa de pariuri de pe internet vei putea urmări în direct cele mai tari evenimente sportive. Agențiile de top oferă serviciul de live streaming, care de altfel este de 100% gratuit.

Așadar direct pe site-ul casei de pariuri vei putea urmări live meciurile care te interesează. Bineînțeles că sunt transmise zilnic zeci sau chiar sute de evenimente (în zilele cu oferta bogata) în direct, multe dintre ele nefiind disponibile pe canalele TV din Romania.

Așadar, în concluzie este ușor de înțeles de ce pariorii romani aleg în momentul de fata casele de pariuri online. Toate avantajele amintite mai sus fac că platformele online de pariuri sportive să iți ofere o experiență de joc de cel mai înalt nivel.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW