13.9 C
București
luni, 17 mai

De unde poti achiziționa roiuri de albine calitate premium?

Roiurile de albine se formează în general primăvara, însă albinele pot roi chiar și toamna, iar obiceiul de a roi este considerat a fi absolut normal în rândul albinelor. Trebuie să precizăm din start faptul că albinele sunt niște insecte cărora le place să socializeze, iar prin socializarea sub formă de mișcări speciale și zumzete se răspândește dorința de roire.

Pentru mulți apicultori, achiziția unor roiuri de albine de calitate premium reprezintă modul ideal de a spori numărul familiior de albine. Iar pe acest subiect am ales să discutăm și noi în acest articol.

De ce roiesc albinele

Albinele roiesc și atunci când numărul lor din stup este foarte mare, așa că nu există suficient loc pentru a le găzdui pe toate.

De asemenea, albinele mai pot forma roiuri atunci când matca nu mai este hrănită suficient, din cauza culesului slab, iar astfel albinele vor căuta un loc pentru cuibărit, în care sursele de hrană să fie mai bogate.

Acestea sunt principalele motive pentru care albinele roiesc, însă trebuie să ai în vedere mai ales motivele pentru care merită să cumperi roiuri de albine. Un alt lucru pe care mai trebuie să îl cunoști este și acela că roiul este format dintr-un grup de albine lucrătoare printre care se regăsește și o matcă bătrână.

De ce să cumperi roiuri de albine

Înainte de toate, cel mai bun motiv este acela că reprezintă probabil singurul și cel mai eficient mod de a adăuga noi familii de la albine în stupină. Roiurile de albine au prețuri accesibile și, totodată, alegând să cumperi roiuri de albine de vanzare de cea mai bună calitate, vei ști că nu va dura mult timp până când vei putea obține producții de miere pe măsura așteptărilor.

Vei avea nevoie, de asemenea, și de o matcă de o calitate superioară pentru ca rezultatele obținute să fie conform așteptărilor.

Trebuie totuși să te asiguri că roiurile de albine achiziționate sunt sănătoase, astfel încât să nu riști să îți îmbolnăvești întreaga stupină.

Astfel, există o mulțime de motive pentru a achiziționa roiuri de albine, iar cel mai important este să te asiguri că faci alegerea potrivită.

De unde cumperi roiuri de albine calitate premium

Așa cum spuneam, este foarte important să ai grijă de unde achiziționezi roiurile de albine, astfel încât să nu îți compromiți celelalte familii de albine. Nu puține sunt persoanele care vând roiuri de albine cu probleme de sănătate, probleme care ar putea ajunge foarte ușor și la propriile familii de albine.

Din fericire există însă și furnizori de roiuri de albine de încredere, iar printre aceștia se află și apis-donau.ro, unul dintre numele sonore de pe această piață a apiculturii.

Apis Donau nu numai că este un furnizor de material biologic de încredere, care de-a lungul timpului a oferit apicultorilor din întreaga țară și nu numai material biologic de cea mai bună calitate, ci totodată practică și prețuri foarte bune.

Prin urmare, dacă ți-ai propus achiziționarea unor roiuri de albine de calitate premium, atunci ar trebui să ne urmezi recomandarea și să optezi pentru achiziția unor roiuri de albine de la furnizorul de mai sus. Alegerea nu va fi regretată!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW