joi, 28 mai, 2020
15.9 C
București

Delegația armeană, vizită de lucru la București pe tema migrației legale

La data de 15 mai a.c., la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, conducerea instituției a primit vizita unei delegații din cadrul Ambasadei Republicii Armenia la București, informează un comunicat transmis de IGI (Inspectoratul General pentru Imigrări).

Întâlnirea delegației române, condusă de inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Leonard-Florin MEDREGA, cu delegația armeană, condusă de Excelența Sa domnul Sergey MINASYAN, ambasadorul Republicii Armenia la București a avut ca temă centrală domeniul migrației legale.

În cadrul discuțiilor au fost abordate aspecte privind cooperarea dintre cele două instituții  în domeniul imigrării, procesul de liberalizare al vizelor dintre Armenia și țările UE, readmisia, precum și alte subiecte conexe.

La finalul discuțiilor, delegația armeană a mulțumit conducerii Inspectoratului General pentru Imigrări pentru informațiile oferite exprimându-și disponibilitatea unei cooperări ulterioare.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Susținere a planului Comisiei Europene de către reprezentanții grupurilor politice din PE

După prezentarea planului de redresare europeană de către Ursula von der Leyen, și a angajamentului asumat de...

Reuniune extraordinară a Parlamentului European consacrată dezbaterii planului de redresare a Europei și a bugetului plurianual al UE

"Este ora Europei!", a clamat miercuri Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, prezentând Parlamentului European un...

Ema, un film bulversant, care alunecă în dramă erotică

Ce ne mai poate surprinde în cinematografia modernă, după ce aproape totul a fost încercat? Pablo Larraín,...