13.5 C
București
vineri, 23 aprilie

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligaţiunile emise de Patria Bank SA

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 06.04.2021, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligațiunile emise de Patria Bank SA (simbol PBK28E). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 1, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 16,20547945 euro.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 15.03.2021.

Obligatarii își pot încasa sumele de bani aferente cuponului nr. 1 în conturile de fonduri dedicate ale Participanților la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW