4 C
București
vineri, 4 decembrie

Donald Trump nu mai este contagios și își reia campania în vederea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie

Un comunicat al dr. Sean Conley, medicul Casei Albe, precizează că ultimele teste medicale la care a fost supus președintele Donald Trump sunt negative, nemaifiind contagios cu Covid-19. Președintele se simte bine, nu are febră și simptomele pe care le-a resimțit inițial s-au “ameliorat”, a mai spus dr. Conley, subliniind că va continua să-i urmărească starea de sănătate în momentul în care își va relua activitatea normală.

Prima activitate a președintelui de după confirmarea testului negativ la Covid-19 a avut loc sâmbătă, la Casa Albă, adresându-se din balconul clădirii celor câteva sute de simpatizanți și presei. Toți cei prezenți purtau masca de protecție, dar nu au respectat distanța fizică.

“Sunt bine!”, a lansat Donald Trump, fără masca de protecție, înainte de a pronunța o alocuțiune de circa 20 de minute, în cursul căreia, remarcă jurnaliștii prezenți la evenimentul respectiv, președintele a apărut într-o formă bună.

Casa Albă a anunțat că, la începutul acestei săptămâni, președintele își reia campania. Va purta dezbateri cu contracandidatul său Joe Biden și va fi prezent la numeroase mitinguri electorale: în statul Florida luni, 12 octombrie, în Pennsylvania marți, 13 octombrie și în Iowa miercuri.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW