miercuri, 8 iulie, 2020
21.9 C
București

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume, după decesul lui Bob Weighton, la 112 ani. Românul a fost recunoscut de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai în vârstă om al Planetei.

Bob Weighton, din Alton, Hampshire, a murit, joi, în somn, în locuința sa, scrie BBC. El devenit cel mai în vârstă bărbat în februarie, după decesul, la 112 ani, a lui Chitetsu Watanabe, din Japonia.

Bob Weighton s-a născut în Hull, East Yorkshire, la 29 martie 1908.

Cel mai în vârstă om din lume este acum inginerul agronom Dumitru Comănescu, născut în Proviţa de Jos, județul Prahova, care în prezent trăiește în Capitală. Dumitru Comănescu s-a născut în 8 noiembrie 1908.

Dumitru a fost inginer agronom și este unul dintre cei mai valoroși fitopatologi pe care i-a avut țara noastră. Acesta a lucrat preț de 70 de ani, iar la vârsta de 86 de ani și-a încercat norocul la un concurs pentru experți agricoli, unde s-a clasat al cincilea, prelungindu-și astfel activitatea.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

555 noi cazuri de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Leonardo Badea (BNR): Soluțiile de reconstrucție economică trebuie să țintească și viitorul, nu doar prezentul

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Societatea noastră, așa cum o știm astăzi,...