Emmanuel Macron: Incidentul din regiunea Drôme este „un fapt izolat” și „nu trebuie să acapareze dezbaterea publică”

După agresiunea căreia i-a fost victimă marți în regiunea Drôme, președintele Emmanuel Macron și-a continuat în mod normal deplasarea cu evident iz electoral, neezitând să se fotografieze cu persoane care-l întâmpinau. El a declarat presei locale că nu dorește ca incidentul ce a avut loc în aceeași zi să „acapareze dezbaterea publică”. „Să nu lăsăm ca fapte izolate, indivizi ultraviolenţi, așa cum sunt întotdeauna unii în cursul manifestațiilor, să preia controlul asupra dezbaterilor publice, ei nu o merită”.

„Nimic nu mă va opri”

După agresiune, Emmanuel Macron și-a continuat deplasarea, fără să-i fie teamă să se apropie de public și să discute cu comercianții pe care-i întâlnea. „Am continuat deplasarea și am salutat persoanele prezente aflate alături de acel domn (agresorul -n.n.), m-am fotografiat cu ele, am continuat și voi continua. Nimic nu mă va opri”, a declarat Emmanuel Macron.

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

  1. ‘Mneatale-ai vrea sa fii cucosul galic, dara nu esti decat o gaina’mbatranita prematur ; mult mai bun-ar fi fost pe post de presedinte, consoarta-ti / era mai coapta la minte !

  2. // Emmanuel Macron: Incidentul din regiunea Drôme este „un fapt izolat” și „nu trebuie să acapareze dezbaterea publică” //. Cand te-ai k kt in drum, inseamna ca esti k kcios si locu-ti este la hazna !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW