-1.5 C
București

„EU aleRg!” – cea de-a șasea ediție a Crosului Europei

Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei și implicarea cetățenilor Regiunii Centru în activități civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, va organiza în data de 10 mai 2019, la ora 12, în Cetatea Vauban, cea de-a șasea ediție a Crosului Europei.

Înscrierile încep de la ora 9:30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3 km/1 tură). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros.

Pe parcursul înscrierilor, începând cu ora 10.30 au loc și mini-spectacole susținute de grădinițele din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc în intervalul 12.00-12.30. Începând cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale. Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture.

Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, a Consiliului Județean Alba și a altor entități. 

Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. 

Premii

Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanţii înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale. Pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Celorlalți participanți, în funcție de clasament li se vor acorda premii în obiecte, cupe și medalii.

Tombolă

Toți cei prezenți la eveniment pot participa la tombola cu premii susținută de sponsori. Cei înscriși la alergare au automat numărul înscris la tombolă, iar ceilalți participanți vor fi îndrumați de către voluntari către cortul de înscriere și primire număr.

Alte activități pregătite pentru cei prezenți

Alte activităti vor fi: momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot unde îți poți face poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Înscriere individuală aici

https://bit.ly/2Dbon8v. Completarea prezentului formular reprezintă asumarea calității de participant. Vă informăm că evenimentul este înregistrat video și se vor face poze participanților, iar datele furnizate nu vor fi folosite decât pentru înregistrare și raportare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING