Gala prieteniei Magna Cum Laude Hanuca & Crăciun

Joi, 19 decembrie 2019, ora 19:00, Parlamentul României găzduiește GALA PRIETENIEI MAGNA CUM LAUDE, aprinzând, pentru a 18-a oară, luminile de Hanuca și de Crăciun, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor 62 de olimpici naționali ai Complexului Educațional Laude-Reut, în prezența Ambasadorului Statului Israel în România, E. S. domnul DAVID SARANGA, Președinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees, fiind invitați domnul LUDOVIC ORBAN, prim-ministru al României, și membri ai cabinetului guvernamental.

Evenimentul se desfășoară în SALA DE RECEPȚIE A PALATULUI PARLAMENTULUI (INTRAREA A3 S2), în organizarea Fundației Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România), a Fundației Magna cum Laude-Reut, cu sprijinul Camerei Deputaților, al Ambasadei Israelului în România și al Primăriei Sectorului 3, în parteneriat strategic pentru educația de excelență cu Banca Comercială Română.

În debutul sărbătorilor de iarnă, vom da lumină bradului de Crăciun și lumânărilor de Hanuca, în cadrul acestui spectacol strălucitor, a cărui tradiție pornește de la Casa Albă din Washington. E. S. domnul ADRIAN ZUCKERMAN, recent acreditat ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, va aprinde lumânările de Hanuca, Premierul României, LUDOVIC ORBAN, fiind invitat să aprindă bradul de Crăciun.

Olimpicii Laude-Reut vor fi premiați de personalități marcante ale României, care îi vor onora prin înmânarea diplomelor de excelență.

Și-au anunțat prezența peste 700 de invitați, personalități ale lumii politice și diplomatice, printre care premierul LUDOVIC ORBAN și membri ai cabinetului său de miniștri, reprezentanți ai instituțiilor de stat și ai ambasadelor străine la București, lideri ai corporațiilor și oameni de afaceri.

Gazdele serii sunt LAUDE-REUT BOARD OF TRUSTEES, domnul SERGIU CRISTIAN MANEA, CEO BCR, sponsorul strategic al evenimentului, și doamna TOVA BEN NUN-CHERBIS, Președintele Fondator al Fundației Reut, Fundației Magna cum Laude-Reut și al Complexului Educațional Laude-Reut, inițiatoarea și promotoarea acestui minunat eveniment în România.

Invitații se vor delecta cu un program artistic susținut de elevii Complexului Educațional Laude-Reut și momente muzicale de înaltă ținută în interpretarea tenorului Daniel Magdal și a sopranei Daniela Vlădescu, acompaniați de pianista Ioana Lupașcu.

Gala Prieteniei este un eveniment de strângere de fonduri destinate educației de excelență căreia numele Laude-Reut îi este sinonim în aproape un sfert de secol de existență cu care se mândrește pe plan național și internațional.

Evenimentul este precedat, la ora 18.30, de o conferință de presă privind Acordul de Colaborare între reprezentanţii Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Federației Patronale Petrol și Gaze (FPPG) şi Complexul Educațional Laude Reut, prima școală care se alătură inițiativei „Pactul pentru educaţie antreprenorială”, semnat între CONAF & FPPG și Ministerul Educației și Cercetării, pentru susținerea și dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor și întroducerea începând cu anul 2020, opțional, în școlile gimnaziale și liceu a orelor de antreprenoriat.

Conferința de presă va fi susținută de Cristina Chiriac – Președinte CONAF, Franck Neel – Președinte FPPG, Nicoleta Munteanu – Vicepreședinte CONAF și Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte Fondator LAUDE-REUT, alături de elevii Laude-Reut, cu profesorul de business Mihaela Rață.

Vă așteptăm alături de noi și vă întâmpinăm cu cele mai bune gânduri!

În aproape un sfert de secol de existență sub tutela Fundaţiei Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România), Complexul Educațional Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de învăţământ preuniversitar, a atins performanțe neobișnuite, garantate de oferta educațională, dar și de pregătirea individualizată a elevilor de către profesori selectați cu exigență, fapt care i-a atras obținerea autonomiei, în anul 2016, prin îndeplinirea criteriilor de performanță stabilite de fondatori.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW