Evitati situatiile stanjenitoare in domeniul HoReCa, folosind masini de spalat profesionale!

Sintagma „clientul nostru, stapanul nostru” poate parea desueta, insa se dovedeste a fi mai mult decat actuala, in anumite situatii. Mai exact, ne referim la momentele in care acestia decid sa plece din localul pe care il conduceti sau administrati inca dinainte sa apuce sa comande si sa guste din preparatele pe care le pregatiti si care, cel mai probabil, i-au ademenit in primul rand.

Motivele pot fi numeroase: aglomeratia, ceea ce denota o gestionare deficitara a fluxului de clienti, regulile prea stricte aplicate ilogic, cum ar fi aceea ca la o masa “de doua persoane” nu se poate trage si un al treilea scaun, respectiv fetele de masa murdare, care arata o lipsa totala de grija si respect din partea angajatilor.

In continuare, vom vorbi despre acest ultim aspect, atat la propriu, cat si la figurat. Asa cum spuneam si in titlu, exista o modalitate de a evita situatiile stanjenitoare de acest tip in domeniul HoReCa, iar ea consta in achizitionarea unei masini de spalat profesionale.

Chiar daca sunteti de acord cu acest lucru sau nu, cu siguranta stiti cat de mult conteaza prima impresie si cat de mult puteti pierde, atat financiar, cat si la capitolul imagine, daca ea nu este una impecabila, din toate punctele de vedere. Prin urmare, pentru a va asigura ca ajung sa se bucure de preparatele servite in unitatea dumneavoastra de alimentatie publica, trebuie sa luati toate masurile ca oaspetii care va calca pragul sa nu se razgandeasca din niciun motiv.

Cumpararea unei masini de spalat profesionale este un pariu destul de sigur in acest sens, intrucat utilizarea ei va garanteaza fete de masa imaculate, ca noi, contribuind la starea de bine pe care clientii ar trebui sa o simta odata ce intra in restaurantul dumneavoastra.

Un furnizor experimentat de solutii in domeniul ospitalitatii, asa cum este Fresco Expert, care sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania, va pune la dispozitie numeroase astfel de modele de echipamente. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, durabilitatea, usurinta si siguranta in utilizare, dar si productivitatea.

Iata, in continuare, cateva exemple de astfel de masini de spalat profesionale din oferta Fresco Expert, care va vor ajuta sa mentineti albul impecabil in unitatea de alimentatie publica pe care o gestionati:

Masina de spalat rufe profesionala Electrolux 65 de litri

– linia 6000, dimensiuni 72×72,1×113,2 centimetri, 145 de kilograme;

– dotata cu asistent personal pentru validarea igienei + economisire integrata + pompe Dosave (peristaltice) si Jetsave (venturi), pentru mentenanta redusa si dozare precisa;

Masina de spalat rufe profesionala Electrolux 690 de litri

– linia 4000, dimensiuni 149,6×136,3×204 centimetri, 2.600 de kilograme;

– dotata cu control al programelor si productivitatii, economisire integrata, pH-metru integrat (pentru trasabilitate);

Masina de spalat rufe profesionala Electrolux 850 de litri

– linia 4000, dimensiuni 163×163,5×223 de centimetri, 2.200 de kilograme;

– dotata cu functia de inclinare inainte/inapoi cu inversare completa, valve de evacuare pentru recuperarea apei/solutiei de spalare etc.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW