Transforma balconul cu ajutorul unui credit IFN

Majoritatea dintre noi folosesc balconul fie ca spatiu de relaxare, fie pentru a depozita diverse lucruri: unelte de bricolaj, ustensile de bucatarie, conservele pentru iarna, obiecte vechi pe care nu le mai folosim cu aceeasi frecventa sau pe care nu le mai folosim chiar deloc (jucarii, produse de papetarie, incaltaminte) si multe altele.

Cu toate acestea, pot exista si alte intrebuintari practice ale balconului, pe care le poti implementa fara eforturi financiare prea mari, cu ajutorul unui credit de nevoi personale de tip IFN.

Un astfel de credit, acordat de o institutie financiara nebancara precum Provident Financial Romania, cu o valoare cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei, contractat pe termen scurt sau mediu, este deseori sursa de finantare ideala pentru un proiect de transformare a balconului.

Iata, asadar, 5 utilizari alternative ale spatiului din balcon, pe care le poti realiza cu ajutorul unui credit de tip IFN:

1. Birou

In cazul in care livingul tau are o suprafata mica si nu mai permite amenajarea unui birou, acesta poate fi amenajat in balcon. Singura conditie este ca balconul sa fie inchis si sa beneficieze de termoizolarea peretilor si a pardoselii. In ceea ce priveste mobilierul, este indicat ca acesta sa fie creat pe comanda, pentru a putea valorifica la maximum spatiul.

2. Bucatarie sau extensie a bucatariei

Transformarea bucatariei initiale in dormitor reprezinta o solutie pentru familiile numeroase care au nevoie de mai mult spatiu, iar balconul poate fi transformat in bucatarie. Inainte de a face aceasta transformare, trebuie sa consultati un specialist cu privire la schimbarea traseului tevilor de gaze, apa si canalizare. In plus, balconul poate fi utilizat si ca o extensie a bucatariei, in special prin amenajarea unei zone de dining.

3. Biblioteca

Cateva dulapuri sau rafturi deschise fabricate din PAL si montate pe doi dintre peretii balconului pot rezolva problema depozitarii cartilor, in cazul in care livingul nu este suficient de incapator si nu poate fi prevazut cu o biblioteca generoasa. Pentru un astfel de proiect, nu ai nevoie de un credit cu o valoare mare. In medie, investitia pentru crearea unui astfel de spatiu este in jur de 1.000 de lei, in functie suprafata.

4. Spatiu de joaca pentru copii

In balcon se poate amenaja un spatiu de joaca pentru copii, cu conditia sa fie luate masurile de siguranta necesare – ferestrele sa fie inchise sau blocate, astfel incat prichindeii sa nu le poata deschide. In cazul balcoanelor deschise, este necesara supravegherea permanenta a micutilor!

5. Mini-gradina cu mirodenii

Pentru pasionatii de gatit, cultivarea plantelor aromatice reprezinta atat o pasiune, cat si o solutie pentru a face produse bio. Vestea buna este ca cele mai multe mirodenii (cimbru, marar, patrunjel, leustean, menta, busuioc) pot fi cultivate in ghiveci si crescute in balcon. Nu aveti nevoie decat de ghivece, semninte, pamant, multa lumina si apa.

Avantajele unui credit Provident:

  • sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei;
  • rate fixe saptamanale sau lunare, in functie de tipul imprumutului (Standard sau STAR);
  • fara garanti sau garantii;
  • informatii clare despre costuri si conditii;
  • serviciu optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

Pentru a aplica pentru un imprumut de tip IFN din oferta Provident, suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau completeaza formularul online disponibil pe site-ul companiei. Un reprezentant de vanzari te va contacta telefonic in cel mai scurt timp!

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW