Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său: Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist

Mirela Ionela Achim (b1tv.ro)

Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare, în cursul zilei de marți, la Cimitirul Belu din Capitală, arată B1. Ivona Beatrice, fiica canoistului, a ținut un discurs emoționant de adio, la ceremonie.

Ivona Beatrice este singurul copil pe care canoistul îl avea. Femeia în vârstă de 44 de ani a făcut duminică un gest prin care a lăsat să se înțeleagă durerea prin care trece și și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu o imagine neagră, de doliu.

În timpul ceremoniei de înmormântare, Ivona Beatrice a ținut un discurs emoționant, vorbind despre tatăl ei și mai ales despre bunătatea de care a dat întotdeauna dovadă.

Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântare

La înmormântarea tatălui său, Ivona Beatrice a vorbit despre bunătatea de care el dădea dovadă, dar și despre amintirea pe care a lăsat-o în inimile tuturor românilor.

„S-au scris lucruri frumoase despre tata, de-a lungul vieții sale. În aceste zile mi-am dat seama că tata nu a fost iubit de foarte multă lume, ci de toți omenii de pe pământ. Pentru mine, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur.

Îl necăjeam des și îl atenționam că este prea bun, mai ales când eram la restaurant și mâncam, iar lumea venea la el să facă o poză. El lăsa furculița plină în farfurie, se ridica, dădea un autograf sau făcea o poză. Acesta a fost tatăl meu. Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist, nu îi plăcea să dezamăgească”, a spus fiica lui Ivan Patzaichin, la ceremonia de înmormântare, potrivit Playtech.ro.

Ivan Patzaichin, relație specială cu fiica sa

Canoistul a vorbit întotdeauna frumos și mai ales cu bucurie despre fiica lui, Ivona Beatrice, pe care o avea din mariajul cu Georgiana, iubirea vieții lui.

Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea marele sportiv despre fiica sa.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW