7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Firea: Violenţele jandarmilor din 10 august au fost ordonate de Dragnea

Războiul dintre Gabriela Firea şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, capătă noi dimensiuni. Primarul Capitalei a declarat la postul de televiziune RTV că violenţele jandarmilor împotriva protestatarilor din seara de 10 august au fost comandate de Liviu Dragnea şi de echipa sa.

,,Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarant Gabriela Firea.

Imediat după declaraţia Gabrielei Firea, Felix Stroe, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, a spus că aceasta „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă” care aduc prejudicii grave PSD.

,,S-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”, a afirmat Stroe, citat de Digi 24.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. stroe, “un fel de bese-n cizme” care dupa 15 zile ca ministru numea ministerul pe care il conducea ca “Ministerul de transporturi” a iesit la vorba, poate vrea din nou la “Ministerul de transporturi” ;
    potrivit in asa guvern condus de analfabeta functional hemoglobina , un fel de gaga de genul feminin .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW