First Bank anunță o nouă facilitate: actualizarea datelor personale online

Actualizarea datelor, un proces care de regulă se desfășoară în cadrul sucursalelor, este acum accesibilă online, direct în pagina web a băncii.

Astfel, clienții First Bank sunt invitați să-și actualizeze datele într-un mod facil, accesând portalul www.firstbank.ro/firstbank/banca/actualizarea-datelor-personale.html, de oriunde și la orice oră.

Fluxul de actualizare online se adresează atât persoanelor fizice, cetățeni români rezidenți, posesori de CI, cu vârsta de minim 18 ani împliniți, cât și persoanelor juridice care nu au înregistrat modificări semnificative de la ultima actualizare a datelor companiei (societăți cu răspundere limitată – SRL, cu acționariat român, acționari/asociați persoane fizice și persoane fizice autorizate).

Clienții se vor autentifica cu CNP, număr de telefon și data expirării actului de identitate. Clienții persoane fizice care și-au schimbat actul de identitate sau numărul de telefon de contact în relația cu banca, vor parcurge un proces complet de identificare cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere facială și a tehnologiei OCR, care importă rapid și digital datele de identificare din cartea de identitate.

Actualizarea datelor are ca scop cunoașterea clientelei și este un proces periodic, obligatoriu, pentru toate instituțiile bancare, la nivel național și european. Informaţiile corecte și actualizate asigură acces la produse şi servicii, la operaţiunile bancare şi reprezintă o măsură de precauție, pentru un parteneriat sigur.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Este o minciuna mare, o gogomanie românească. Nu este europeană. Doar in România se cere asemenea actualizări de date nu e nimic european.Eu stau in Germania de 30 de ani și nu m-a pus nimeni sa-mi actualizez datele. Dacă se schimba ceva mă duc eu la banca di anunț. Este o bătaie de joc la din nou umilitul român.Sa nu mai vorbesc ca aici primesti bani cu un precent nu cu 7% sau chiar cu 200% dar te-au păcălit cu francii elvețieni.Și se mai mira ca emigrează in fiecare an sute de mii de umiliți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW