Focuri de armă, marți, în apropierea intrării în Pentagon. Numeroși răniți

Focuri de armă au fost lansate marți dimineață în apropiere de intrarea în Pentagon, soldate cu numeroși răniți, anunță agenția americană de presă Associated Press. Instituția, care este de fapt cartierul general al armatei americane, a fost temporar închisă. Serviciul contra incendiilor din comitatul Arlington a semnalat existența «mai multor pacienți», fără a oferi informații privind starea lor de sănătate. Printre răniți figurează și un polițist.

Evenimentul, a relatat un jurnalist de la Associated Press, a avut loc în refugiul pentru autobuze de la stația de metrou ce face parte din centrul de tranzit de la Pentagon. Practic, la câțiva pași de clădirea Pentagonului. Au fost auzite mai întâi niște prime focuri de armă, urmate de alte tiruri însoțite de strigăte ale polițiștilor ce avertizau despre existența unui «trăgător». Imediat a fost anunțată închiderea clădirii Pentagonului «din cauza unei activități a poliției». Cu puțin timp înainte de miezul zilei, agenția ce asigura securitatea Pentagonului, respectiv Pentagon Force Protection, a indicat că zona unde a avut loc evenimentul de mai sus este securizată.

Surse oficiale au precizat că, în momentul atacului cu arme de foc, ministrul Apărării, Loyd Austin, și generalul Mark Milley, președintele Șefilor de Stat Major interarme, se aflau la o întâlnire la Casa Albă cu președintele Joe Biden.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW