2.1 C
București
luni, 30 noiembrie

Green Net devine chiriașul Globalworth în Chitila Logistics Hub

Compania de cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice Green Net își derulează deja activitatea în spațiul pus la dispoziție în Chitila Logistics Hub. Este vorba despre o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați – birouri și spații de depozitare.

Prima unitate din parcul logistic dezvoltat de Globalworth și Global Vision în Chitila a fost finalizată și predată la începutul lunii septembrie.

Mihai Zaharia

Mihai Zaharia, director Investiții și Piețe de Capital Globalworth

Pandemia a accelerat un trend care era deja adoptat de Globalworth: dezvoltarea tehnologiei și a digitalizării. Facem asta deja de mulți ani în toate clădirile noastre de birouri și ne bucurăm să implementăm soluții de eficientizare a noilor tehnologii și pentru Globalworth Industrial, sub-brand-ul nostru de industrial și logistică. Această direcție ne-a ajutat ca procesul de închiriere a spațiului să se desfășoare online, ceea ce confirmă că alături de partenerul nostru, Global Vision, am construit o echipă puternică și un parc industrial strategic poziționat, cu toate dotările necesare pentru nevoile din prezent. Îi urăm bun venit în comunitatea noastră echipei Green Net și suntem convinși că acest parteneriat va fi unul de lungă durată!”

Chitila Logistics Hub este un depozit last-mile modern, de 23.1000 metri pătrați, executat la cele mai înalte standarde de calitate, bine conectat, poziționat la 10 minute de ieșirea pe Autostrada A1.

Sorin Preda

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

Suntem bucuroși că proiectul logistic last-mile dezvoltat în proximitatea Bucureștiului continuă să fie apreciat și să atragă chiriași. Mulțumim echipei Green Net pentru încredere și buna colaborare într-o perioadă provocatoare pentru tot mediul antreprenorial. Menționez că acest contract a fost agreat în urma unei interacțiuni majoritar digitale. Este o experiență inedită pentru noi să reușim să perfectăm condițiile comerciale ale unei închirieri prin intermediul conferințelor online. Din fericire, am dus la bun sfârșit negocierile și acum chiriașul nostru este prezent în spațiu, derulându-și activitatea din parcul dezvoltat de Global Vision și Globalworth. Acest nou contract validează potențialul comercial ridicat al hub-ului logistic de la Chitila”

Chitila Logistics Hub va avea, la finalizarea întregului proiect, o suprafață totală închiriabilă de peste 77.000 mp, iar fazele II și III vor fi livrate la finalul anului viitor.

Green Net este o companie cu o experiență de peste 20 ani în domeniul importului și distribuției de produse cosmetice, dermato-cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice.

Andreea Gheorghiu

Andreea Gheorghiu, General Manager Green Net:

Compania Green Net a dorit să își extindă capacitatea de depozitare prin mutarea sediului logistic într-un spațiu nou, semnificativ mai mare, motiv pentru care am ales locația din parcul logistic Chitila Logistic Hub, dezvoltat de Global Vision și Globalworth.

Depozitul are amplasare strategică și este realizat în totalitate la standarde foarte ridicate de calitate, fiind încadrat in categoria A+, ceea ce certifică dotările de grad înalt. Dorim ca prin această schimbare să putem deservi un număr mai mare de clienți și să ne mărim capacitatea logistică, atât pentru importurile realizate din țările partenere, cât și pentru livrările interne. Având în vedere dotările noului centru logistic, suntem convinși că vom asigura servicii la cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu viziunea strategică a companiei.”

În Chitila Logistics Hub, depozitul last-mile de lângă București, mai sunt deja prezenți doi retaileri cunoscuți care au închiriat suprafețe de 4.500 și 12.000 de metri pătrați pentru diviziile lor de vânzări online. Pentru unul dintre aceștia, au fost amenajate două zone de temperatură controlată: de -22, respectiv -6 grade Celsius.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW