7.1 C
București
joi, 21 ianuarie

Grevele din Franţa afectează tranzitul românilor

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atenționare de călătorie pentru românii aflați în Franța în 5 decembrie, dar și după această dată, în condițiile în care sistemul francez de sport va fi dat peste cap de o serie de greve majore.
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franța că în ziua de 5 decembrie 2019, dar și după această dată, este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique (sindicat al șoferilor) și FO-Air France (sindicat al personalului la sol), care vor duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene, anunță MAE, printr-un comunicat de presă, preluat de b1.ro.
Conform datelor disponibile pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate: Oui.SNCF, cetățenii sunt încurajați să opteze pentru alternative de călătorie și să se informeze de pe pagina de Internet. despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019. Informațiile despre evoluțiile din sistemele de circulație vor fi disponibile începând de marți, 3 decembrie 2019, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență, arată același comunicat.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. FRANTA 17 IISUS HRISTOS 17; Franta 13 TISBITUL 13; FRAN.T.A. FRAN-Fruntea, T-Tisbitul, A-Alb. Fruntea alba a lui Tisbitul (definitie cereasca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW