7.1 C
București

Guvernul va adopta vineri rectificarea bugetară

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat duminică , la Vaslui, că vineri va avea loc o ședința de guvern unde va fi adoptată și rectificarea bugetară pe anul 2019.

Joi este programat să aibă loc, în Parlament, votul asupra moțiunii de cenzură depusă de Opoziție împotriva Guvernului Dăncilă.

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea ședință de guvern, vom avea rectificarea bugetară și mai multe acte normative atât de așteptate în întreaga țară”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, la Vaslui.

„Eforturi jenante” pentru a ascunde rezultatele dezastruoase ale guvernării

Dan Barna a declarat că Viorica Dăncilă face în continuare „eforturi jenante” pentru a ascunde rezultatele dezastruoase ale guvernării. Președintele USR a adăugat că Executivul trebuie să vină cu o rectificare bugetară de 8 miliarde de lei pentru acest an.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă – intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” – a fost citită joi în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, dezbaterea și votul asupra acesteia urmând să aibă loc joia viitoare. Calendarul a fost stabilit miercuri, în urma unei ședințe de plen în care PSD a eșuat în planul de a impune sâmbătă votul la moțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Inspecția Muncii anunță Programul cadru de acțiuni pentru anul 2020

Acțiunile de control desfășurate de Inspecția Muncii în cursul anului 2019, s-au concretizat în următoarele rezultate: numărul...

Mirabela Miron lansează seria conferințelor „Antreprenoriat și Leadership Feminin”

Mirabela Miron, președinte U.G.I.R. Regiunea Nord-Est, organizează o primă conferință despre Antreprenoriat&Leadership Feminin, cu un titlu sugestiv: „Estetica minții feminine”....

Profit și afaceri în creștere pentru service-urile auto

In perioada 2013- 2018 cifra de afaceri inregistrata de unitatile reparatoare auto (cod CAEN 4520) a inregistrat...

Cum își croiește viitorul politic Vladimir Putin: în primul rând, un guvern nou axat pe relansarea economică

Corespondenții presei străine la Moscova au urmărit cu mare interes ce a vizat de fapt Vladimir Putin prin schimbarea...

TRENDING

OMV Petrom lansează programul „RO SMART în Țara lui Andrei”

OMV Petrom lansează competiția de proiecte „RO...

INVITATIE DE PARTICIPARE

Denumire contract: Contract prestari servicii de consultanta