Hornbach Cluj-Napoca, al doilea magazin de tip DYI

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din România pentru Hornbach, recepția cu autoritățile având loc în Cluj-Napoca.

Compania a fost numită de Hornbach România la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrând cu success către retailerul german în toamna aceluiași an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Magazinul, aparținând retailerului german Hornbach, este dezvoltat în Cluj-Napoca pe un teren de aprox. 4,10 ha și va acoperi o suprafață construită totală de aprox. 11.400 mp. Dezvoltarea va oferi o suprafață drive-in de 2.980 mp și va beneficia de o zonă verde de aprox. 6.142 mp și 335 locuri de parcare.

„Recepția cu autoritățile este o etapă majoră pentru Hornbach Cluj-Napoca și suntem încântați de deschidere, echipa Optim Project Management a lucrând neîncetat în ultimul an pentru a livra al doilea magazin DYI din portofoliul său. Ca întotdeauna, sunt foarte mândru de echipa noastră de management de proiect și aș dori să le mulțumesc tuturor pentru munca și dedicare lor de-a lungul întregului proiect”, a declarat David Evans, fondatorul și proprietarul Optim Project Management.

Optim Project Management a efectuat diligență tehnică pentru Hornbach înainte de achiziția terenului și în perioada de construcție a fost contractat pentru a furniza servicii de management de proiect, inclusiv managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM.

Data de deschidere a magazinului Hornbach Cluj-Napoca este programată să aibă loc în vara lui 2021.

Dezvoltarea din Cluj-Napoca este al cincilea magazin DYI Hornbach în afara Bucureștiului și al optulea care se deschide în țară. Optim Project Management a livrat, de asemenea, către Hornbach un magazin de 12.000 mp în Oradea în toamna anului 2020. Domeniul complet de servicii a constat diligență tehnică, proiectare generală, autorizare, management de proiect, managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM. În plus, Optim Project Management a realizat un raport tehnic de due diligence înainte de achiziția de teren în Constanța și în prezent furnizează servicii de proiectare generală și autorizare pentru un nou magazin Hornbach în regiune.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW