Huawei MateBook D 15 – propunerea Huawei pentru un notebook util

Huawei MateBook D 15 este acum disponibil cu un Intel Core i5. Nu exista modificari in ceea ce priveste designul, astfel ca D 15 este identic cu MateBook D 14 din multe puncte de vedere, cu exceptia dimensiunii, motiv pentru care care in paragrafele de mai jos vom dezvalui prin ce se remarca acest model scos de Huawei.

Caracteristici

Notebook-ul este realizat predominant din aluminiu. Cu toate acestea, materialul este destul de subtire, ceea ce ofera notebook-ului o greutate de doar 1,53 kg. MateBook D 15 foloseste un TouchPad ca inlocuitor al mouse-ului. Utilizatorii nu vor avea probleme atunci cand deplaseaza indicatorul mouse-ului, iar miscarile de tip drag-and-drop sunt, de asemenea, usor de efectuat datorita suprafetei netede a TouchPad-ului.

MateBook D 15 dispune si de un senzor de amprenta, care este integrat in butonul de alimentare. Acesta ajuta la deblocarea notebook-ul foarte rapid si cu un grad mare de fiabilitate.

Accesorii

Cutia contine notebook-ul in sine, un ghid de pornire rapida si un incarcator cu un cablu USB Type-C corespunzator. Huawei nu ofera accesorii suplimentare special concepute pentru MateBook D 15.

Intretinere

Capacul inferior al Huawei MateBook D 15 poate fi indepartat odata ce toate suruburile din partea de jos sunt desfacute. In timp ce memoria RAM este atasata si nu poate fi inlaturata, SSD-ul si modulul Wi-Fi pot fi inlocuite. Mai mult decat atat, se pare ca exista, de asemenea, suficient spatiu pentru o unitate SATA de 2,5 inci. Cu toate acestea, nu pare sa existe nicio modalitate de a conecta o unitate SATA la placa de baza, deoarece placa logica nu are porturi SATA.

Huawei MateBook D 15 aduce un plus de performanta

Dupa ce a actualizat gama de produse MateBook cu procesoarele Intel Core i5, Huawei a adus un plus de data aceasta prin trecerea la Intel Iris Xe Graphics. Performanta a crescut semnificativ si este acum suficienta nu numai pentru sarcini simple de birou, ci si pentru editarea ocazionala a imaginilor.

Difuzoarele MateBook D 15 au un volum moderat, potrivit pentru persoanele care se afla la birou si care nu vor sa-si deranjeze colegii. Mediile superioare sunt deosebit de pronuntate. Una peste alta, difuzoarele sunt suficient de bune pentru a consuma continut media. Cu toate acestea, este recomandat sa utilizati casti sau difuzoare externe pentru o experienta de ascultare mai buna.

Luminozitatea maxima pentru acest model a fost masurata la valoarea de 250 nits in mijlocul ecranului si 240 nits ca medie pentru intreaga zona, cu o abatere maxima de 7%. Temperatura de culoare corelata pe un ecran alb este de 6370K – putin mai calda decat standardul sRGB de 6500K, ceea ce este excelent.

Concluzie

Recomandand utilizatorilor sai fideli sa cumpara huawei matebook d 15, Huawei sparge bariera laptopurilor premium si entry-level de 15 inci. Acest model este astfel un notebook cu aspect premium, care poate face sarcini cotidiene, fara dezavantajele gasite pe un laptop de birou obisnuit. Matebook D 15 este o recomandare sigura pentru utilizatorii care doresc portabilitatea unui laptop subtire, dar cu avantajul de a avea un ecran mai mare la care sa lucreze.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW