2.5 C
București
sâmbătă, 6 martie

Importanța de a avea un website în 2021

Este important să aveți un SITE WEB ? Cât de important este prezența și vizibilitatea online in anul 2021? Un SITE WEB are încă o mare importanță astăzi. Utilizarea sa este larg răspândită.

Tot mai multe companii și nu numai decid să fie vizibile online și să-și ofere produsele sau serviciile exploatând potențialul rețelei prin crearea de site-uri web profesionale.

Dar si influencerii solicită, in ziua de azi, o pagină web sau un blog personal din aceste 5 motive:

  1. Rețelele social vă pot închide contul mai devreme sau mai târziu. AMINTIȚI-VĂ CĂ SUNT O PLATFORMĂ EXTERNĂ.  UN SITE WEB este un card de vizită ONLINE de neînlocuit .
  2. Un webiste este un aliat excelent pentru a consolida IDENTITATEA MARCII : reflectă pe deplin linia grafică aleasă de companie și stilul dvs. de comunicare.
  3. Prin intermediul unui SITE WEB puteți activa buletine informative și promoționale, menținându-vă utilizatorii la curent și oferind promoții dedicate direct în căsuța de e-mail.
  4. Importanța unui SITE este legată de vizibilitatea pe care este capabilă să o garanteze.
  5. O pagină web vă permite să activați campanii publicitare, beneficiind de o acoperire largă a rețelei și de costul redus al publicității online. Folosind instrumentele potrivite, în timp puteți genera trafic semnificativ.

In urma unor studii recente, s-a constatat că 81% dintre oameni caută o afacere sau un serviciu pe internet înainte de a lua o decizie de cumpărare, iar daca compania ta nu este online, nu poate beneficia de acesti potentiali clienti.

Un site web acționează ca o carte de vizită digitală pentru o afacere – unde persoanele pot gasi mereu informatii la zi despre produsele/servicii companiei tale, cat si informatiile de contact

Cât costă să ai un site profesional?

Crearea unui website profesional are un cost care poate varia de la 500 € + TVA până la 20’000 € + TVA. 

Ce include de obicei prețul unui site?

  • Numele domeniului
  • Web hosting
  • dezvoltare web
  • Cheltuieli de proiectare web
  • Costuri de întreținere

 Spre exemplu, o agentie de web marketing ce creaza website-uri profesionale la preturi accesibile este J.D.M

Social vs site web: cine câștigă? Două instrumente comparate.

În timpul fazei de definire strategică, se poate întâmpla să te întrebi „mai bine o pagină de Facebook astăzi sau un site web mâine?”. 

În realitate, comparația nu rezistă: vorbim despre două instrumente diferite, cu caracteristici particulare, ținte diferite și scopuri dedicate. 

Pe de o parte, există o tehnologie imediată, dedicată schimbului instantaneu de conținut multimedia, pe de altă parte, un instrument care trebuie dezvoltat și optimizat în timp, capabil să susțină comunicarea și vânzarea de produse online. Ambele se susțin și se îmbunătățesc reciproc: unul nu îl exclude sau îl înlocuiește pe celălalt, ci își amplifică potențialul.

Revenind la întrebarea noastră, prin urmare, este mai bine să deschideți imediat o pagină de Facebook sau să investiți în proiectarea și dezvoltarea unui site web? 

Depinde de afacerea dvs. Eu personal le recomand pe amandoua.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW