20.5 C
București
luni, 12 aprilie

În ciuda amenzilor, mii de oameni protestează și astăzi în București

În ciuda a mii de amenzi emise de Jandarmerie și Poliție participanților la protestele de săptămâna trecută, protestele continuă.

Mai mult, astăzi, în București, se află în stradă cel mai mare număr de oameni de la începutul acțiunilor de protest împotriva măsurilor restrictive.

Și astăzi oamenii s-au strâns la Piața Universității, au mers apoi la Piața Victoriei și acum sunt în marș pe Calea Victoriei.

Se solicită eliminarea restricțiilor, demisia guvernului și a lui Raed Arafat.

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. Pastrati cu mare atentie amenzile primite ! Pe baza lor se vor elibera viitoarele certificate de REVOLUTIONAR !

  2. La 5 minute după ce a făcut vaccinul Moderna a leşinat în centrul de vaccinare. Este vorba despre o persoană de 36 de ani, vaccinată în data de 2 aprilie 2021, în centrul de vaccinare Corod din judeţul Galaţi, cu prima doza de vaccin Moderna. Femeia a prezentat reacţii adverse (hipetensiune, pierderea cunoştinţei, ameţeală, vertij, dispnee) la cinci minute după administrarea vaccinului.

    Medicul coordonator din centrul de vaccinare i-a acordat primul ajutor şi a solicitat o ambulanţă, pacienta fiind transportată la Spitalul Municipal Tecuci, unde s-a continuat tratamentul.

    Ulterior, pacienta a plecat la domiciliu, nefiind necesară internarea.

    Persoana este cunoscută cu alergii, fiind în tratament, lucru pe care nu l-a declarat echipei de triaj din centrul de vaccinare, conform procedurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW