INCREDIBIL | Bolnavi evacuați din Spitalul Foișor la miezul nopții

O nouă decizie elucubrantă a „comandantului acțiunii”, Arafat și a ministrului sănătății, Voiculescu, a făcut ca zeci de bolnavi, unii abia operați, să fie evacuați în miezul nopții din Spitalul Foișor.

În urma acestei decizii spitalul de ortopedie Foișor din capitală devine spital Covid-19.

Bolnavii au fost scoși azi-noapte pe targă, în cărucioare, iar unii au fost evacuați chiar în portbagajul unor mașini.

Imaginile transmise în direct de televiziuni, cu bolnavi pe tărgi și îmbrăcați doar în pijamale, în mijlocul străzii, ne trimit în lumea a treia a civilizației și nu amintesc de un stat presupus european.

Managerul spitalului susține că ordinul de evacuare a fost dat abia la ora 15, iar aparținătorii au fost anunțați în ultima clipă să vină la spital. Mulți dintre aceștia erau din alte orașe, nu din capitală.

În spital erau peste 90 de pacienți, dintre care 65 fuseseră operați recent.

La fața locului au ajuns mai mulți oameni care au protestat vehement împotriva acestei decizii și s-au îmbrâncit cu forțele de ordine.

Aceștia au acuzat medicii că fac evacuarea pacienților „noaptea ca hoții” și au aruncat cu monezi în reporterii Digi 24, considerați „sclavi” ai puterii.

Nimeni nu explică aceste decizii heirupiste și cum este posibil ca la peste un an de la începutul pandemiei România să aibă mai puține paturi ATI.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW