2.1 C
București
luni, 30 noiembrie

INSP: Rata de infectare cu coronavirus în București a depășit 3 la mia de locuitori

INSP a anunțat, marți, că rata de infectare cu coronavirus în Capitală a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, potrivit b1.ro.

Conform Institutului Național de Sănătate Publică, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile, în Municipiul București e de 311,7 la 100.000 de locuitori, cu o tendință de creștere. Numărul de infectări e de 22.950. Sunt 398 de decese înregistrate în Capitală, în urma contaminării cu SARS-CoV-2.

Ministerul Educației a precizat, pentru b1.ro, că intrarea tuturor școlilor în scenariul roșu o poate lua doar Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență.

Legea prevede, așa cum este menționat în Ordinul comun dintre Ministerul Educatiei și Ministerului Sănătății, că la rata indicelui mai mare sau egală cu 3, unitățile de învățământ vor intra în scenariul roșu, dar după decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgență. Se face şedința, așa cum se stabilește fiecare scenariu”, a declarat, pentru b1.ro, Cristian Tănase, purtatorul de cuvânt al Ministerului Educației.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Pe hartie, rata de infectare cu coronavirus în București a depășit 3 la mia de locuitori. Hartia suporta orice mizerii si facaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW